!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (285/298) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: nmwisima on January 29, 2010, 01:07:19 AM ---
--- Quote from: plokamhs on January 29, 2010, 01:05:10 AM ---
--- Quote from: nmwisima on January 29, 2010, 12:43:49 AM ---
--- Quote from: dimsabas on January 28, 2010, 11:19:59 PM ---
--- Quote from: nmwisima on January 28, 2010, 08:09:03 PM ---Sorry Γιώργο που προσβάλουμε τον φιλαράκο σου και δεν ξέρω τι ψέματα σου λέει επειδή εισαι μακριά και δεν ελέγχεις, αλλά το έχω κάνει εγώ 1 χρόνο πριν τον μπαμπουίνο (το γένος Baboon Daskalus Elafrus) :axe:

--- End quote ---

:llol: :llol:Έχεις φορτώσει το σκαρί σου με μπούρδες (αποθέωση η καλαμένια ακρίδα-βαρίδι) και τολμάς να πεις για τους γάντζους μου. :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---

Σ' έχει γαμήσει ποτέ καλαμένια ακρίδα???

--- End quote ---
Μιλας εκ πειρας?  :finger:

--- End quote ---

Ουστ ρε

--- End quote ---

.
.
.
Αχιλλέα,
τον Βaboon Daskalus Εlafrus Τropetus εννοείς έτσι?

xenos:

--- Quote from: mx5mk1 on January 29, 2010, 12:35:37 PM ---
--- Quote from: saldale on January 29, 2010, 12:31:44 PM ---Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το εταιρικό Bravo T-Jet 120ps που οδηγάω καθημερινά είναι πιο γρήγορο από το 1.8 NC μου  :-[
Πόσο μάλλον το TSi…

--- End quote ---

Τρομερό ποστ !  :D

Αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να το αφιερώσω στον ¨Xenius Ypostrofius¨ 

:trelgel:

--- End quote ---

Ξέρω που μένεις...  :axe:

dimsabas:

--- Quote from: Ξάδελφος on January 29, 2010, 10:55:57 AM ---Ρε Σαμπα τι βιντεο ανεβαζεις.. :hilarious: :moutza:μαλλον θα σταματησω να βριζω τον Αχιλλεα που σε κοπανα και θα συμφωνησω μαζι του :axe:

--- End quote ---

Μανίτσα, είμαστε αστειάτορες, τι να κάνουμε; :excited:

--- Quote from: emilmx on January 29, 2010, 02:00:38 AM ---εγώ παντός έχω δει μαμά 230 δικαβαλος (100εγω +αλλα100 συνοδηγός) :o

--- End quote ---

232 από μέρους μου σε κατηφόρα της Εγνατίας, δικάβαλος και φόρτωμα πίσω κάργα. Αλλά φοράω 15άρες, οπότε μάλλον κλέβει κι από εκεί. :exaclty:

mx5mk1:

--- Quote from: xenos on January 29, 2010, 03:02:54 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on January 29, 2010, 12:35:37 PM ---
--- Quote from: saldale on January 29, 2010, 12:31:44 PM ---Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το εταιρικό Bravo T-Jet 120ps που οδηγάω καθημερινά είναι πιο γρήγορο από το 1.8 NC μου  :-[
Πόσο μάλλον το TSi…

--- End quote ---

Τρομερό ποστ !  :D

Αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να το αφιερώσω στον ¨Xenius Ypostrofius¨ 

:trelgel:

--- End quote ---

Ξέρω που μένεις...  :axe:

--- End quote ---

:o
Ωχ!
Κατά λάθος θα γράφτηκε Ξένο μου.....αν είναι δυνατόν.....        :angel:

Το αλλάζω ΆΜΕΣΑ σε Xenius Yperstrofius  :angel:

:giveheart:

mx5mk1:
Σήμερα το πρωί αγόρασα το Drive και ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα, κυρίως διάβασα το πολύ καλό κείμενο του Αχιλλέα (για όσους δεν ξέρουν γράφει για τα φόρουμ των 100μελών και αυτούς που έχουν ένα φόρουμ και γίνονται ¨αυτομάτως μάγκες¨).

Μετά από μερικές ώρες βρίσκομαι σε ένα μαγαζί όπου 3 μαλακά παιδάκια κλαίγονταν σε μια γριούλα για να τους κάνει καλύτερη τιμή για ένα βαρελάκι (βελτίωση εισαγωγής)  μήπως και πάρουν κανένα γαϊδουράκι και περνάνε κανένα Dacia από πάνω (που τη θυμήθηκα αυτή τη μάρκα??)...
Μάλιστα της είπε ο μαλακός ενδιαφερόμενος -ενώ αυτή μιλούσε στον αντιπρόσωπο των φίλτρων- ότι είναι ο ιδιοκτήτης του ιντερνετικού κλαμπ αυτοκινήτων ¨του κ@λου τα 9μερα¨και ότι αν τους κάνει καλύτερη τιμή θα της κάνουν και διαφήμιση...

........Σύγχρονη Ελλαδάρα..........

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version