!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
dimsabas:
--- Quote from: pooru ni san on January 28, 2010, 11:40:35 PM ---Θα μπορούσα να τις αγοράσω μόνο και μόνο για να τις βλέπω στο δωμάτιο μου! Είναι εκπληκτικές!!!
--- End quote ---
Όλοι τρελαίνονται και θα τις αγόραζαν... αλλά προφανώς δεν το κάνει κανείς.
Μου θυμίζει μερικές στάνταρ ατάκες που διαβάζω κατά καιρούς στα φόρα:
"Κρίμα είναι ρε φίλε, μην το δίνεις, θα το μετανιώσεις"
και
"Φίλε καλοπούλητο. Αν είχα τα λεφτά θα το αγόραζα"
:P :P :P :P
Φτωχέ Nissan (μετάφραση), δράττομαι του δικού σου σχόλιου για την όλη αναφορά. Δεν το λέω για σένα, έτσι; :exaclty: :exaclty: :exaclty:
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on January 28, 2010, 11:19:59 PM ---
--- Quote from: nmwisima on January 28, 2010, 08:09:03 PM ---Sorry Γιώργο που προσβάλουμε τον φιλαράκο σου και δεν ξέρω τι ψέματα σου λέει επειδή εισαι μακριά και δεν ελέγχεις, αλλά το έχω κάνει εγώ 1 χρόνο πριν τον μπαμπουίνο (το γένος Baboon Daskalus Elafrus) :axe:
--- End quote ---
:llol: :llol:Έχεις φορτώσει το σκαρί σου με μπούρδες (αποθέωση η καλαμένια ακρίδα-βαρίδι) και τολμάς να πεις για τους γάντζους μου. :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Σ' έχει γαμήσει ποτέ καλαμένια ακρίδα???
plokamhs:
--- Quote from: nmwisima on January 29, 2010, 12:43:49 AM ---
--- Quote from: nmwisima on January 28, 2010, 08:09:03 PM ---Sorry Γιώργο που προσβάλουμε τον φιλαράκο σου και δεν ξέρω τι ψέματα σου λέει επειδή εισαι μακριά και δεν ελέγχεις, αλλά το έχω κάνει εγώ 1 χρόνο πριν τον μπαμπουίνο (το γένος Baboon Daskalus Elafrus) :axe:
--- End quote ---
:llol: :llol:Έχεις φορτώσει το σκαρί σου με μπούρδες (αποθέωση η καλαμένια ακρίδα-βαρίδι) και τολμάς να πεις για τους γάντζους μου. :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
--- End quote ---
Μιλας εκ πειρας? :finger:
nmwisima:
--- Quote from: plokamhs on January 29, 2010, 01:05:10 AM ---
--- Quote from: nmwisima on January 29, 2010, 12:43:49 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Μιλας εκ πειρας? :finger:
--- End quote ---
Ουστ ρε
Ξάδελφος:
Remali - Eisai poly chic agori
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version