!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (278/298) > >>

option-D:
Όπως κατέβαινα το πρωί από το σπίτι για να έρθω στο γραφείο είδα ένα μαλάκα πάνω σε μια σκάλα να κλαδεύει με αλυσοπρίονο το δεντρο που από κάτω ήταν το mx  :tanevramou:
Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς να το σκεπάσουν.. Παίζει να έπεσε και κανένα κλαδί πάνω.. Το σίγουρο είναι οτι έχει καλυφθεί με πριονίδια όλο  >:a
Ήταν μια πατσαβούρα εκεί και καλά του Δήμου και κοιτούσε και μου λέει: "Α, δικό σας είναι;".. Μου 'ρθε να της πω, ξέρετε τί...

ΖΩΑ

george 1323:

--- Quote from: option-D on January 28, 2010, 08:27:18 AM ---Όπως κατέβαινα το πρωί από το σπίτι για να έρθω στο γραφείο είδα ένα μαλάκα πάνω σε μια σκάλα να κλαδεύει με αλυσοπρίονο το δεντρο που από κάτω ήταν το mx  :tanevramou:
Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς να το σκεπάσουν.. Παίζει να έπεσε και κανένα κλαδί πάνω.. Το σίγουρο είναι οτι έχει καλυφθεί με πριονίδια όλο  >:a
Ήταν μια πατσαβούρα εκεί και καλά του Δήμου και κοιτούσε και μου λέει: "Α, δικό σας είναι;".. Μου 'ρθε να της πω, ξέρετε τί...

ΖΩΑ

--- End quote ---
Σε δερνει μια ατυχια βρε παιδι....θα σε παω στην εκλησσια για να σε ξορκισουν.... >:- :angel:

option-D:
Τώρα ακούω το πριόνι κάπου εδώ γύρω (απόσταση γραφείου- σπιτιού = 2 στενά)..
Ευτυχώς δεν ξαναπάρκαρα κάτω από δέντρο  :chainsaw:
Μετά θα έπαιρνα εγώ το πριόνι και θα τον κυνηγούσα..

Πάμε και για λίγη πχιότητα* με την ευκαιρία, να αλλάξει κι η διάθεση! Τέρμα τα ηχεία παρακαλώ!  :excited:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FbppVMTc8Ig[/youtube]

Είναι και γείτονάς μου ο άτιμος  :nod:

*ποιότητα

nmwisima:

--- Quote from: Konstantinos on January 27, 2010, 02:04:42 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on January 27, 2010, 11:02:05 AM ---Το πηρα απο πισω κ στη κορυφη της συγγρου μιλησαμε, βασικα μου εκανε εντυπωση oi διπλες αποληξεις που ειχε στην εξατμιση...
--- End quote ---

Απορώ αυτό το πιπεράτο πως ξέφυγε του Αχιλλέα :P :P
--- End quote ---

Τι να σχολιάσω? Τα πε όλα και ξεγυμνώθηκε η κακούργα!

όλο και λαμβάνω ερωτικά πμ από τον λογαριασμό MyMx5, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Σταθης, μετά κατάλαβα ότι ήταν ο Μανωλάκης, αλλά ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ!!!

Ξάδελφος:
Aδερφες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια...
Karlota-Pare Me Apo Piso

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version