!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (270/298) > >>

option-D:
Μπλε;  :o
Συνήθως οι μπλε μεταλλικές είναι γαλάζιες περίπου κι είναι σαν αυτές που βάζουν στα ποδήλατα τα παιδιά  :zalistika:

Άσχετο: εγώ κάποτε στο ποδήλατο είχα σε σχήμα νεκροκεφαλής, νίκελ και τις γούσταρα τρελά! Θα πάω να ξαναπάρω για το μχ  :hello:
Μόνο αν δω κανα κωλόπαιδο να τις πλησιάζει θα το τουφεκίσω  :guns:

HOUZIK:
Μιλαω για κατι τετοιο...

--- Quote from: option-D on January 26, 2010, 04:45:17 PM ---Μπλε;  :o
Συνήθως οι μπλε μεταλλικές είναι γαλάζιες περίπου κι είναι σαν αυτές που βάζουν στα ποδήλατα τα παιδιά  :zalistika:

--- End quote ---
Και εμεις παιδια δεν ειμαστε :finger: :finger:?

XrhstosZ:
χαχαχα και εγω ειχα τετοιες , ακομα παιζει να τις εχω αλλα ηταν πλαστικες αλλιως θα ταν πολυ βαριες λογω μεγεθους!(παιζει να τις ειχα "βρει" και εγω οπως περιγραφεις με τα παιδακια :finger: :finger:)

Φιλος πηρε 316 Mpack την τελευταια e92(?) κατα τα λογια του βελτιωμενη μεσα στη bmw 197 αλογα αλλα δεν το πιστευω ποτε αυτο... Πανεμορφο αμαξι παντως , πολυ δεμενο , ησυχο , γρηγορο!
top features για μενα , τα "φουσκωτα" bucket με κουμπακι , τα απιστευτα xenon , η 18αρα με 35αρι προφιλ και το τιμονι που μετα το στρωστιμο θα ναι οτι πρεπει για "επικινδυνη οδηγηση". (43.000 του πηγε ολο, για αυτο λεω πως δεν πιστευω τα 200 αλογα με 1.6 ατμοσφαιρα και μονο 15000 πανω απο την αρχικη τιμη..!)

gr8:
new

PIZZA (REMI GAILLARD)

:angel:

Neko:
Χρονια πολλα Ξενοφων γεματα υγεια.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version