!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
nmwisima:
--- Quote from: spoumi on January 24, 2010, 09:05:00 PM ---
--- Quote from: xenos on January 24, 2010, 09:02:00 PM ---Info για αυτό το αυτοκόλλητο: ?
--- End quote ---
mycarclub.gr
--- End quote ---
Eίναι το γουρούνι που χα στα φτερά μου.
Το χω βγάλει τώρα.
Γιαπωνέζικο είναι.
xenos:
--- Quote from: nmwisima on January 24, 2010, 09:08:09 PM ---
--- Quote from: spoumi on January 24, 2010, 09:05:00 PM ---
--- Quote from: xenos on January 24, 2010, 09:02:00 PM ---Info για αυτό το αυτοκόλλητο: ?
--- End quote ---
mycarclub.gr
--- End quote ---
Eίναι το γουρούνι που χα στα φτερά μου.
Το χω βγάλει τώρα.
Γιαπωνέζικο είναι.
--- End quote ---
Α. δλδ δεν είναι κάποιας πχ εταιρίας? Είναι universal jdm αυτοκόλλητο? Το βάζουν ιδιαίτερα κάποιοι? :-\
dimsabas:
--- Quote from: philosopher on January 24, 2010, 04:51:17 PM ---...εδώ καλά καλά δε ξέρω το αμάξι όπως είναι τώρα αυτό μου έλειψε :axe:
--- End quote ---
Αυτό εννοούσα και γω προηγουμένως αλλά δεν ήθελα να στο πω ευθέως. Λιώσ΄το στην πίστα, παίξε με την ευθυγράμμιση, μάθε το σαν την παλάμη του χεριού σου και μετά συζητάς για κάτι τόσο εξεζητημένο. :good: :good:
dimsabas:
Εν τω μεταξύ, να αναφέρω ότι σήμερις κατέρριψα κάθε προηγούμενο ρεκόρ μου, οδηγώντας το Miata για κάνα 10λεπτο με 4 ενήλικες on board. Δύο στο δεξί μπάκετ (ο πάνω όχι και πάρα πολύ άνετα, το κεφάλι προεξείχε από το παρμπίζ, ήταν πολύ ευτυχισμένος με τη δροσούλα που είχε κατά τις 20.00 :llol: :llol:) κι ένας στο πορτ-μπαγκάζ. Νομίζω ανοιχτό... :P :P :P
Η πλάκα είναι ότι ενώ είχαμε υπερβεί κατά πολύ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που δηλώνει η Mazda, το Miatάκι ήταν άριστο, δεν καταλάβαινες το ζόρισμα. Εννοείται ότι δεν έκανα τρελίτσες, αλλά σε κανονική οδήγηση, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τι λέτε να φτιάξουμε ένα 4θέσιο Miata; Αλά Jeremy... :coolio: :coolio: :coolio:
Ξάδελφος:
Πολλα σουσελ ακουω....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version