!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (250/298) > >>

spoumi:
εγώ λέω να τα βγάλει τελείως για να γλιτώσει κανά κιλό :P :P

dimsabas:
Εγώ δε λέω ότι θα έχει την ίδια βελτίωση, προφανώς αυτά κάτι παραπάνω θα προσφέρουν. Μπορεί να είναι ελαφρύτερα, μπορεί το κάτω να είναι μεγαλύτερο για έξτρα αρνητικό κάμπερ, κάτι θα προσφέρουν πάντως. Το θέμα είναι αν αξίζουν τα λεφτά τους από κάποιον χομπίστα. Το χρώμα όμως είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί. :clap: :clap: :clap:

spoumi:

--- Quote from: dimsabas on January 24, 2010, 03:41:07 PM --- Το χρώμα όμως είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί. :clap: :clap: :clap:

--- End quote ---
και πολύ ψαρωτικό θα έλεγα :)

philosopher:
To ζητούμενο είναι η ρυθμιστηκότητα και όχι το look ρε παιδιά, νταξ και το χρωματάκι καλό είναι μεταξύ μας  :P
Βέβαια να πω τη μαύρη αλήθεια δε σκέφτομαι ακόμα να παω σε κάτι τέτοιο, εδώ καλά καλά δε ξέρω το αμάξι όπως είναι τώρα αυτό μου έλειψε  :axe:

spoumi:

--- Quote from: philosopher on January 24, 2010, 04:51:17 PM ---To ζητούμενο είναι η ρυθμιστηκότητα και όχι το look ρε παιδιά, νταξ και το χρωματάκι καλό είναι μεταξύ μας  :P
Βέβαια να πω τη μαύρη αλήθεια δε σκέφτομαι ακόμα να παω σε κάτι τέτοιο, εδώ καλά καλά δε ξέρω το αμάξι όπως είναι τώρα αυτό μου έλειψε  :axe:

--- End quote ---
είπαμε με την ιεραρχία των αλλαγών στο αμάξι σου...χθες βράδυ.Μην τα ξαναλέμε.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version