!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
philosopher:
Sweet Jesus...
option-D:
--- Quote from: dimsabas on January 22, 2010, 03:13:10 PM ---Επειδή ο Αιμίλιος χρειάστηκε κάποιες φωτογραφίες από τα μπάκετ κι είχαν σβηστεί (με ευθύνη του site που τις είχα ανεβάσει), τις επαναφέρω για να μη χάσουμε την πληροφορία:
...
--- End quote ---
Μπορείς να επαναφέρεις κι αυτή με τη σακούλα τζάμπο στο κεφάλι σου αν είναι εύκολο; (για να μη χαθεί η πληροφορία πάντα)
Σοβαρα..
george 1323:
--- Quote from: dimsabas on January 22, 2010, 03:09:20 PM ---Είναι φυσιολογικό που μου αρέσει να προκαλώ τα θηρία και να με τσαγιάζουν; Καινούριο RS6 (με τα 580 για όποιον έχει απορία) με έσβησε από τον χάρτη... εύκολα! :excited:
--- End quote ---
Σε τρωει ο πισινος σου..... :finger:
Basilmx5:
--- Quote from: george 1323 on January 22, 2010, 03:16:13 PM ---
--- Quote from: dimsabas on January 22, 2010, 03:09:20 PM ---Είναι φυσιολογικό που μου αρέσει να προκαλώ τα θηρία και να με τσαγιάζουν; Καινούριο RS6 (με τα 580 για όποιον έχει απορία) με έσβησε από τον χάρτη... εύκολα! :excited:
--- End quote ---
Σε τρωει ο πισινος σου..... :finger:
--- End quote ---
Οχι ρε συ γιατι? αυτα ειναι ωραια.. εσυ στο medal of honor δε θες να παιζεις εναντια στον katxopero?
Ειναι ωραιο να βλεπεις μια ωραια σωστη αντιδραση απο κατι πιο δυνατο...
dimsabas:
Δεν τη βρήκα, ίσως φταίει το πρόσφατο φορμάτ, δεν ξέρω αν θα τη βρω σε τίποτα εξωτερικούς σκληρούς.
Αυτή σου κάνει;
Έχω και μερικές με μαγιό... :P :P :P :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version