!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (235/298) > >>

mx5mk1:
Ντρέπομαι... το σιχαινομαι που θα το πω... νιώθω χάλια... αλλά θα το γράψω:

Σ ευχαριστώ Ξένο!

dimsabas:

--- Quote from: Ξάδελφος on January 22, 2010, 10:46:27 AM ---@Drive magazine
Οταν αποσυρθει απ την κυκλοφορια θα σκαναρω τη σελιδα και θα την ανεβασουμε,δεν ειναι μονο το κειμενο αλλα και οι εικονες...Πραγματικα ο Αχιλλεας ...περασε σ αλλο επιπεδο... Οταν ειδα τις εικονες και τον τιτλο και συνειδητΟποιησα σε τι αναφερεται επεσα κατω απ τα γελια...
.Ε ΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!.  RESPECT ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΟΣΟΥΣ ΛΙΔΩΡΗΘΗΚΑΝ Σ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΟΡΑ(ΦΟΡΟΥΜ) ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΟΥΡΗ ΓΙΑΛΑΤΖΙ...  :good:  :good:  :good:  :hilarious:

--- End quote ---

Επιστρέφω από το σχολείο, σταματάω στο περίπτερο, Drive (μετά από κάμποσο καιρό...) και χαριτωμένες τσίχλες (επίσης αγοράζονται σε ειδικές περιπτώσεις), Λαιμός Βουλιαγμένης, θέα στο άπειρο, λύσιμο των ζωνών αλλά πού να βγεις με το κρύο και τη βροχή να κάτσεις στο παγκάκι... Ας είναι! Σκίσιμο της ζελατίνας, απορία για το ΜΟΤΟ που δίνεται δωρεάν μαζί με το πάλαι ποτέ αγαπημένο Drive (σε λίγο θα σου χαρίζουν ένα Dacia Sandero με κάθε ετήσια συνδρομή-α, εντάξει, είναι παλιό το τεύχος του ΜΟΤΟ) και διάβασμα από την ανάποδη, όπως οι Εβραίοι.
 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Καυστικότατος κι ως εκ τούτου, απολαυστικότατος! Η σωστή πένα (απόρροια σωστών σπουδών και πρότερης σχολικής τριβής) αποδίδει γλαφυρά μια κατάσταση. Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο σε όσα γράφεις, αλλά μου άρεσε πολύ. Από τον τίτλο μέχρι τη φωτογραφία, το κείμενο ήταν εξαιρετικά χαριτωμένο και με ψήγματα (ίσως και τόνους) αλήθειας, δεν μπορώ να πω με ακρίβεια.
Με προσμονή αναμένω τη δεδομένη αντίδραση... Εμποράκο! :llol: :llol: :llol: :llol:

Ξάδελφος:
Καλα εκανες και πηρες και τσιχλες.το κερδος του περιπτερα απ τον τυπο ειναι μολις 7% δηλαδη  5.9 Χ 7% =0.43Ε!!!.

dimsabas:

--- Quote from: Ξάδελφος on January 22, 2010, 03:04:26 PM ---Καλα εκανες και πηρες και τσιχλες.το κερδος του περιπτερα απ τον τυπο ειναι μολις 7% δηλαδη  5.9 Χ 7% =0.43Ε!!!.

--- End quote ---

Την άλλη φορά θα του αφήσω 50Ε φιλοδώρημα... :llol: Άσε μας ρε Γιώργη, κάποια περίπτερα πήζουν στο τάληρο...

--- Quote from: vagmann on January 22, 2010, 12:10:56 PM ---...με γεματα ρεζερβουαρ
--- End quote ---

Να, αυτά είναι που δε μου αρέσουν... :llol: :llol: :llol:

Αναφορικά με τα πλούσια γκαράζ, δε ζηλεύω τίποτα... την υγειά μας να έχουμε και το Miata μάς κάνει όλα τα γούστα:
http://www.luxury4play.com/automotive/36568-worlds-most-beautiful-garages-exotics-insane-garage-picture-thread-50-pics.html

nmwisima:
Σε παρακαλώ να μην προκαλείς Δάσκαλε.
Αντίδραση από ποιον? Μια ιστορία έβγαλα από το κεφάλι μου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version