!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (229/298) > >>

dimsabas:

--- Quote from: Dj darios on January 21, 2010, 04:26:47 PM ---Εντυπωσεις απο τα φρενα που αλλαξα σε 255 στο ΜΚ1.5?? Καμια γιατι την πατησα, γιατι το δικο μου φοραγε τα 255 :zalistika: Πλακα πλακα ποτε δεν ειχα προβλημα με τα φρενα μου :good:(το δικο μου ειναι με ABS Ξαδελφε!)

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol: :llol: Συγγνώμη βρε Νεκτάριε, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ... :llol: :llol:

--- Quote from: option-D on January 21, 2010, 10:32:56 AM ---Αλλά κάνεις ένα λάθος.. Το δημόσιο drift (σε μέρη που υπάρχει κίνηση) γίνεται σαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα.. Χτυπάς και φεύγεις..
Στο κάτω κάτω κι αυτό τρομοκρατία είναι.. Έχω τρομοκρατήσει εγώωωωω......

--- End quote ---

Σωστός ο Μάνος :hello: :hello: :guns: :guns:! Πινακίδα όμως έχουν στήσει για χάρη σου; :coolio: :coolio: :coolio:

dimsabas:

--- Quote from: nmwisima on January 20, 2010, 04:43:54 PM ---Θέλω να πω ότι στο Drive που κυκλοφορεί στην τελευταία σελίδα
στη στήλη μου, έχω γράψει ένα άρθρο σχετικό με τα αυτοκινητιστικά φόρουμ στο ίντερνετ.

Οι "ψαγμένοι" θα αναγνωρίσετε αγαπημένους ήρωες και θα γελάσετε πολύ πιστέυω. :coolio: :coolio:

Δεν θέλω βέβαια να σας βάλω να πάρετε το περιοδικό, ας το πάρει ένας κι ας το σκανάρει.
Εγώ θα το στείλω το κομμάτι αλλά θα περάσει λίγος καιρός
καθότι δεοντολογικά δεν είναι σωστό να το στείλω όσο το τευχος βρίσκεται σε κυκλοφορία.

--- End quote ---

--- Quote from: nmwisima on January 21, 2010, 12:46:54 PM ---Για να αφήσουμε λοιπόν τα θέματα τα δυσάρεστα και να μου πείτε:

-Διάβασε κανείς το Drive;
--- End quote ---

Μανίτσα, μου έστειλε μήνυμα ο Ξάδερφος ότι το κείμενό σου είναι θεϊκό. Θα πάω να το αγοράσω αύριο Παρασκευή. Αν και γω πάμφτωχος, αν και τσιμπάω τα Drive από τον κουρέα μου (με δύο μήνες καθυστέρηση :moutza: :angel: :angel:), αυτό θα πάω να το πάρω. Να σε τιμήσω... :exaclty: :exaclty: :exaclty:

dimsabas:

--- Quote from: pooru ni san on January 21, 2010, 09:51:17 AM ---
--- Quote from: dimsabas on January 20, 2010, 07:31:39 PM ---Εν τω μεταξύ, κοίτα τι θυμήθηκα τώρα; Σήμερα (ή μια μέρα νωρίτερα ή αργότερα, δε θυμάμαι ακριβώς) κλείνουν 10 χρόνια (για πότε πέρασαν...) από τότε που πρωτοπέρναγα το κατώφλι της Ηλία Ηλιού 81 ως εργαζόμενος της Μότοτεκ... Μεγαλώσαμε Αχιλλέα... :zalistika:

--- End quote ---

Με όλα αυτά που έχουν γίνει από τότε, πιθανότατα να αναπολείς ακόμη περισσότερο τις εποχές αυτές.

--- End quote ---

Με όλα αυτά που έχουν γίνει από τότε, περνάω πάρα πολύ καλύτερα από τότε και μακαρίζω τον εαυτό μου κι ευχαριστώ τον Θεό που δεν έκανα καμιά κουταμάρα να κάτσω εκεί. Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω; Μεγάλη συζήτηση, καλύτερα να γίνει από κοντά κάποια στιγμή. Απλώς θυμάμαι με νοσταλγία ότι από μικρός είχα όνειρο να κάνω δύο συγκεκριμένες δουλειές. Και κατάφερα να κάνω και τις δύο, με τη χρονολογική σειρά να συμπίπτει με τη σειρά προτίμησης. ;)

simkoz:
Ωραίος Δημήτρη. Έτσι πρέπει να γίνεται με τις επιθυμίες: τις ικανοποιείς και πας για άλλες. Αλίμονο σε αυτές που μένουν και σε στοιχειώνουν...

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on January 21, 2010, 11:43:21 PM ---
--- Quote from: pooru ni san on January 21, 2010, 09:51:17 AM ---
--- Quote from: dimsabas on January 20, 2010, 07:31:39 PM ---Εν τω μεταξύ, κοίτα τι θυμήθηκα τώρα; Σήμερα (ή μια μέρα νωρίτερα ή αργότερα, δε θυμάμαι ακριβώς) κλείνουν 10 χρόνια (για πότε πέρασαν...) από τότε που πρωτοπέρναγα το κατώφλι της Ηλία Ηλιού 81 ως εργαζόμενος της Μότοτεκ... Μεγαλώσαμε Αχιλλέα... :zalistika:

--- End quote ---

Με όλα αυτά που έχουν γίνει από τότε, πιθανότατα να αναπολείς ακόμη περισσότερο τις εποχές αυτές.

--- End quote ---

Με όλα αυτά που έχουν γίνει από τότε, περνάω πάρα πολύ καλύτερα από τότε και μακαρίζω τον εαυτό μου κι ευχαριστώ τον Θεό που δεν έκανα καμιά κουταμάρα να κάτσω εκεί. Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω; Μεγάλη συζήτηση, καλύτερα να γίνει από κοντά κάποια στιγμή.
--- End quote ---

+1 :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

Τhanks για το Drive, αλλά ας βγάλει μια φωτό ο ξάδελφος τη σελίδα να το ανεβάσει...
Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνετε, σκοπός είναι να γελάσετε... (ή να θυμώσετε)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version