!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
Konstantinos:
Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν για να μην γράφουμε στο topic αυτό ξανα και ξανά και κλαίμε τα λεφτάκια μας (καλά η ατάκα κάμπριο έχεις θα μπορείς να την πληρώσεις που μου είπανε και εμένα είναι καραμέλα στους τροχαίους, παρότι εγώ ψάχνω να γλιτώσω και το τελευταίο ευρώ σε τακάκια, λάστιχα κλπ γιατί δεν βγαίνεις αλλιώς :P)απλά σκύβουμε κεφάλια, αφήνουμε στην άκρη εγωισμούς και πάμε με τα νερά τους! ;) Γιατί όταν είσαι αντιμέτωπος μαζί τους ισχύει ότι τίποτα δεν είναι τόσο κακό ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο, πχ εμένα μετά είδαν ότι έλλειπε η πινακίδα :nono: αλλά είπαμε να πάμε σπίτια μας για ύπνο...
Konstantinos:
:llol: JDMschoolparts.gr
@Leo απίθανο!! :llol: :llol:
plokamhs:
--- Quote from: Konstantinos on January 21, 2010, 01:09:19 PM --- :llol: JDMschoolparts.gr
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol:
leonidas11b:
--- Quote from: Konstantinos on January 21, 2010, 01:09:19 PM --- :llol: JDMschoolparts.gr
--- End quote ---
Mη τον βάζεις σε σκέψεις.... :P
x-origin:
--- Quote from: Konstantinos on January 21, 2010, 12:41:08 PM --- "Φιλαράκο έχεις κανένα μάρτυρα να το επιβεβαιώσει?,Είμαστε 4 είσαι ένας"
--- End quote ---
:gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version