!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (23/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimsabas on December 25, 2009, 10:32:29 PM ---Έτσι ξάδερφε, είπαμε να είμαστε σήμερα με τους ανθρώπους που αγαπάμε! Άρα και με τους Miatάκηδες!

--- End quote ---

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ  :good: :nod:

lok502:
Δεν είναι κι άσχημα εδώ πέρα. Όχι σαν κάτι άλλα μέρη (γκουχου) που μόλις κάνεις ποστ τρως κράξιμο ότι είσαι 'οφφτοπικ' καθότι δεν ανήκεις στην κλίκα.

Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να κατέβω Ελλάδα και να ξανακυκλοφορήσω το Μιάτα μου (ανανεωμένο με κάποια δωράκια που θα του κάνω..)

Ξάδελφος:

--- Quote from: lok502 on December 25, 2009, 11:04:39 PM --- Όχι σαν κάτι άλλα μέρη (γκουχου) που μόλις κάνεις ποστ τρως κράξιμο ότι είσαι 'οφφτοπικ' καθότι δεν ανήκεις στην κλίκα.

--- End quote ---

+ 1000

Και για να μη διαταρρασεται  το Χριστουγεννιατικο πνευμα.

Happy Tree Friends - Tree Kringle

dimsabas:
Συγγνώμη, κυκλοφορείς το ΝΑ 1.8 με τα τόσα καλούδια και έχεις καημό πότε θα ξαναοδηγήσεις το 1.6; Εγώ σου λέω ότι θα ξενερώσεις, όχι μόνο με το αυτοκίνητο αλλά και ενδεχομένως με τους δρόμους και την οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων. Αχ... όταν σου έλεγα να το πουλήσεις, προ κρίσης... δε με άκουγες! :axe:

lok502:
Το έχω πάρει απόφαση, ό,τι Μιάτα αγοράσω δεν το πουλάω!
Αφού σκέφτομαι πως μπορεί να γίνει η αγορά 3ου Μκ1 (93-94 κατά προτίμηση) για Σπεκ Μιάτα-hardcore trackday car.

Ακόμα και ψυχρά να το δει κανείς, με τα νέα "περιβαλλοντικά" μέτρα τρομάρα τους) και το γενικότερο κυνήγι μαγισών στα αυτοκίνητα, πόσο να πιάσει το Μιάτα ειδικά όταν σε 2-3 χρόνια τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι 500+ ευρώ (θυμηθείτε το) και η ασφάλεια πολύ περισσότερο;

Ο 1.8 κάνει διαφορά αλλά η ανάρτηση δεν με ικανοποιεί καθόλου και δεν έχει την αίσθηση του Ελληνικού ΜΚ1. Θα φτιαχτεί κι αυτό εν καιρώ βέβαια (αντιστρεπτικές πρώτα και μετά μάλλον πλήρες πακέτο FCM).

Όσον αφορά την οδήγηση όντως στην Ελλάδα όλα είναι στραβά και άσχημα εκτός από το ότι ντριφτάρεις όπου θες για πλάκα. Αλλά δες το κι έτσι: αν έρθω Ελλάδα τί θα έχω να οδηγώ; Να γίνω "νεοέλληνας" και να πάρω Όπελ Άστρα ή Σέατ Ίμπιζα  ή Χιουντάι Αξ(ιντ)εντ(από τα τα πιο κοινά αυτοκίνητα στην Ελλάδα) και να νιώθω κάπως που έχω "κούρσα" (την "πλούσια" έκδοση που έχει διακοσμητική ρίγα στο πλάι); Ας μην αρχίσω χρονιάρες μέρες.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version