!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
Ξάδελφος:
O αστυνομικος(κεκες) ειχε απαραδεκτη συμπεριφορα.Καλα εκανες και σβουριζες και εγω τα ιδια θα εκανα κι ας ειναι παρανομο. :good:
Η πατατα που εκανες ειναι που ουσιαστικα προσπαθησες να διαφυγεις και ουσιαστικα σταματησες γιατι τρακαρες.Να σαι τυχερος που δε σε πυροβολισαν κι ολας ισχυριζομενοι καταδιωξη ,ζαρντινιερες,εξοστρακισμους εκπυρσοκροτησεις κλπ κλπ.Τετοια μην κανετε.Σταματα παρε την κληση σου και αν σου κανει το σεριφη τραβα του αναφορα και σκιστον αλλα να χωθεις στο στενο με ταχυτητα ,να προσπαθησεις να το σκασεις,το καταλαβαινω τρομαξες...πιστεψε με βαζει σε κινδυνο ακομη και τη ζωη σου και κανεις αυτους τους κομπλεξικους σεριφηδες ρειντζερς απο στρουμφ-μαγκες και ηρωες. :nono:
Ξάδελφος:
σε ποιο δρομο αναφερεσαι?εγω χθες και σημερα στην Αττικη οδο πηγα μεχρι και 180 :tanevramou:
philosopher:
Για τη Μαραθώνος λέγανε και τις Εθνικές μας. Μάλιστα στη Μαραθώνος λεει 15 κάμερες!!!!
Όσο για την Αττική οδό θα σου πρότεινα να προσέχεις λίγο περισσότερο. Μια φορά ένας γνωστός, μόνος του 3 η ώρα το πρωί, είδε τον Αριθμό της πινακίδας του στις πινακίδες που βγάζουν τα μυνήματα πάνω απο το δρόμο που έλεγε ένα πετυχημένο "ΥΧΣ-χχχ παρακαλώ σταματήστε δεξιά τροχαία Αττικής οδού".
Πρέπει βασικά να στο πει μια μέρα ο ίδιος έχει τρελή πλάκα. Το ξηλώσανε πάντως κανονικότατα!!!
Ξάδελφος:
:good:
xenos:
--- Quote from: dimsabas on January 20, 2010, 08:46:04 PM ---Ναι, αλλά εγώ θα πάω για καρτ με τον Μάνο αύριο, εσύ; :P :P :P
--- End quote ---
Xωράς εσύ σε κάρτ? :????: :-X
--- Quote from: philosopher on January 21, 2010, 09:12:37 AM ---Μια φορά ένας γνωστός, μόνος του 3 η ώρα το πρωί, είδε τον Αριθμό της πινακίδας του στις πινακίδες που βγάζουν τα μυνήματα πάνω απο το δρόμο που έλεγε ένα πετυχημένο "ΥΧΣ-χχχ παρακαλώ σταματήστε δεξιά τροχαία Αττικής οδού - Μόλις τον ήπιατε!!!".
--- End quote ---
:angel:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version