!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (214/298) > >>

dimsabas:
Περαστικά βρε Χρήστο, είναι πολύ άσχημες κι οι δύο φάσεις και τις περνάς μαζί. Όπως το αν δεν παντρέψεις και δε χτίσεις, μόνο που γεύεσαι συμπυκνωμένη γεύση. Μπράβο σου που κρατήθηκες με τον μπάτσο, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερναν όλοι στη θέση σου. Αν όχι νεύρα, τουλάχιστον ένα γέλιο θα το είχα ρίξει. Εκεί βέβαια θα γινόταν θηρίο, αλλά τι παραπάνω θα σου έκανε; Στο κάτω-κάτω, ήταν κι ο μπαμπάς του κοντά να τον μαζεύει... :llol:

--- Quote from: XrhstosZ on January 21, 2010, 04:22:16 AM ---Η καλυτερη ηταν η προσεγγιση ενος φιλου μου , αντε ευκαιρια να βαλεις bodykit :-)

--- End quote ---

Σου έχω καλύτερη: να ελαφρώσεις! :coolio: :coolio: :coolio:

--- Quote from: Manolis on January 21, 2010, 02:03:56 AM ---Αν και το να κάνουμε παντηλίκια στις πλάτειες δεν είναι ότι πιο λογικό και ώριμο υπάρχει
--- End quote ---

Άσε μας ρε Μανόλη. Μες στη νύχτα, ποιον ενοχλείς; Αν είναι καλοκαίρι, μπορεί να ξυπνήσει κανείς, οπότε καλύτερα να είσαι προσεκτικός. Αλλά δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ασφάλειας.

philosopher:
Άκουσα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο οτι επαναφέρνα τις κάμερες για παράβαση ορίων ταχύτητας.
Διαπιστώθηκαν λέει ταχύτητες 130-140 ακόμα και 150χλμ  :llol:
Έ ρε κλάμα που έχει να πέσει.

george 1323:
Περαστικα φιλε μου,πολλοι αστυνομια εξω τον τελαιυταιο καιρο.Κ εσυ ρε παιδι κανε κανενα λεπτο σβουρες κ φυγε...45 δευτερα κραταει μια ληστεια σε τραπεζα κ εσυ σβουριζεις 3 λεπτα...... :guns: :police:.... :guns: :police:

george 1323:
Αλλα τι λεω τωρα....στην τραπεζα κ 15λεπτα να κρατησει,αστυνομια δεν παει.... :llol: :llol: γιατι εκει εχει.... :guns: :police:

philosopher:
Εντάξει οτι και να έκανες δε δικαιολογείται η συμπεριφορά του αστυνομικού.
Τους δίνω πάντως ένα μικρό δίκιο γιατί και εσύ φίλε XrhstosZ πήγες να φύγες απο μπλόκο... :axe:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version