!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
Manolis:
Αν και το να κάνουμε παντηλίκια στις πλάτειες δεν είναι ότι πιο λογικό και ώριμο υπάρχει (όχι ότι εγώ δικαιούμαι να το λέω αυτό) η συμπεριφορά
του αστυνομικού ήταν απαράδεκτη.Δυστυχώς υπάρχουν αρκετά τέτοια απομεινάρια ακόμα (γιατί γενικά από την νέα γενιά τα πράγματα φαίνονται
καλύτερα) που με την συμπεριφορά τους αδικούν και τους υπολοίπους.
Ελπίζω η ζημιά στο φανάρι να φτιάχνεται για να γλυτώσεις το 200άρι.Η κλήση αν πληρωθεί εγκαίρως δεν είναι μισή?
Τι να πω......περαστικα :-[
Basilmx5:
Περαστικα... η συμπεριφορα του αστυνομικου ηταν απαραδεκτη, δυστυχως οπως ειπες κανεις τον μαλακα γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο, το προστιμο ομως απτην στιγμη που σε ειδαν ηταν αναποφευκτο... παλι καλα που δεν σου πηραν άδεια, πινακιδες κ λοιπα...
XrhstosZ:
Ααα ναι , αδεια 10 μερες , διπλωμα 40.
Ο ενας ηταν τελειως μαλακας συγνωμη για τον χαρακτηρισμο , δεν θελω να εκφραζω εναν ολοκληρο κλαδο , εχω φιλους αστυνομικους και ειναι μια χαρα παιδια αλλα αυτος ηταν ενας 35αρης που δεν εχει πετυχει τιποτα στη ζωη του (ΚΕΚΕΣ ξαναλεω ,κρατιομουν να μην γελασω οταν με τραμπουκιζε το τσουτσεκι..) και βγαζει το αχτι του με τι λιγη εξουσια που εχει ο αλλος βεβαια ηταν φυσιολογικος και τον μαζεψε κιολας οταν με εσπρωξε.Αυτο που σκεφτομαι και με πειραζει τωρα ειναι που ταραχτηκα να τους αποφυγω και διπλασιασα το δωρακι μου μονος μου...
XrhstosZ:
Η καλυτερη ηταν η προσεγγιση ενος φιλου μου , αντε ευκαιρια να βαλεις bodykit :-)
mx5mk1:
--- Quote from: XrhstosZ on January 21, 2010, 02:20:30 AM ---Ααα ναι , αδεια 10 μερες , διπλωμα 40.
Ο ενας ηταν τελειως μαλακας συγνωμη για τον χαρακτηρισμο , δεν θελω να εκφραζω εναν ολοκληρο κλαδο , εχω φιλους αστυνομικους και ειναι μια χαρα παιδια αλλα αυτος ηταν ενας 35αρης που δεν εχει πετυχει τιποτα στη ζωη του (ΚΕΚΕΣ ξαναλεω ,κρατιομουν να μην γελασω οταν με τραμπουκιζε το τσουτσεκι..) και βγαζει το αχτι του με τι λιγη εξουσια που εχει ο αλλος βεβαια ηταν φυσιολογικος και τον μαζεψε κιολας οταν με εσπρωξε.Αυτο που σκεφτομαι και με πειραζει τωρα ειναι που ταραχτηκα να τους αποφυγω και διπλασιασα το δωρακι μου μονος μου...
--- End quote ---
Περαστικά Χρήστο, γιατί με αυτό που έπαθες θα γίνεις εσύ κεκές(οπως αναφέρεις) στο τέλος.
Σημείωση αγαπητέ φίλε:
(σίγουρα φαίνεται οτι είναι μ@λ@κ@ς ο αστυνομικός και αυτό το επέλεξε, το να είναι κεκες όμως όχι. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε κάποιον για κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με την υγεία του. Πιστεύω να το καταλαβαίνεις.
Είναι το ίδιο με το να κατηγορούμε κάποιον που είναι, για παράδειγμα, δυσλεκτικός...)
Περαστικά και πάλι
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version