!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
nmwisima:
--- Quote from: Basilmx5 on January 20, 2010, 04:51:39 PM ---
--- Quote from: nmwisima on January 20, 2010, 04:43:54 PM ---Θέλω να πω ότι στο Drive που κυκλοφορεί στην τελευταία σελίδα
στη στήλη μου, έχω γράψει ένα άρθρο σχετικό με τα αυτοκινητιστικά φόρουμ στο ίντερνετ.
Οι "ψαγμένοι" θα αναγνωρίσετε αγαπημένους ήρωες και θα γελάσετε πολύ πιστέυω. :coolio: :coolio:
Δεν θέλω βέβαια να σας βάλω να πάρετε το περιοδικό, ας το πάρει ένας κι ας το σκανάρει.
Εγώ θα το στείλω το κομμάτι αλλά θα περάσει λίγος καιρός
καθότι δεοντολογικά δεν είναι σωστό να το στείλω όσο το τευχος βρίσκεται σε κυκλοφορία.
--- End quote ---
;D "ηρωες" :llol:
--- End quote ---
Ε, τι να πω...
dimsabas:
Εν τω μεταξύ, κοίτα τι θυμήθηκα τώρα; Σήμερα (ή μια μέρα νωρίτερα ή αργότερα, δε θυμάμαι ακριβώς) κλείνουν 10 χρόνια (για πότε πέρασαν...) από τότε που πρωτοπέρναγα το κατώφλι της Ηλία Ηλιού 81 ως εργαζόμενος της Μότοτεκ... Μεγαλώσαμε Αχιλλέα... :zalistika:
Konstantinos:
--- Quote from: GENERAL on January 20, 2010, 06:30:51 PM ---Απλα απο περιεργεια παιζει να πουλησεις τιποτα ξεχωριστα απο πανω του? Δλδ εαν εδινες τα φρενα μπορει και να ενδιαφερομουν!!!
--- End quote ---
Ωπ, να και η μαμά! Τι να τα κάνεις εσύ τα φρένα ρε?Μόνο γκάζια θες ;)
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on January 20, 2010, 07:31:39 PM ---Εν τω μεταξύ, κοίτα τι θυμήθηκα τώρα; Σήμερα (ή μια μέρα νωρίτερα ή αργότερα, δε θυμάμαι ακριβώς) κλείνουν 10 χρόνια (για πότε πέρασαν...) από τότε που πρωτοπέρναγα το κατώφλι της Ηλία Ηλιού 81 ως εργαζόμενος της Μότοτεκ... Μεγαλώσαμε Αχιλλέα... :zalistika:
--- End quote ---
Εσύ μεγάλωσες! :girlie:
dimsabas:
Ναι, αλλά εγώ θα πάω για καρτ με τον Μάνο αύριο, εσύ; :P :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version