!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (211/298) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: xenos on January 20, 2010, 04:33:13 PM --- :o Που το κατάλαβες ρε αλητήριε ότι ήμουν εγώ?  :police: :axe:

--- End quote ---
Σε ειδα οταν εφευγες απο μεσα.. μολις ειχα κατσει... :)

nmwisima:
Θέλω να πω ότι στο Drive που κυκλοφορεί στην τελευταία σελίδα
στη στήλη μου, έχω γράψει ένα άρθρο σχετικό με τα αυτοκινητιστικά φόρουμ στο ίντερνετ.

Οι "ψαγμένοι" θα αναγνωρίσετε αγαπημένους ήρωες και θα γελάσετε πολύ πιστέυω. :coolio: :coolio:

Δεν θέλω βέβαια να σας βάλω να πάρετε το περιοδικό, ας το πάρει ένας κι ας το σκανάρει.
Εγώ θα το στείλω το κομμάτι αλλά θα περάσει λίγος καιρός
καθότι δεοντολογικά δεν είναι σωστό να το στείλω όσο το τευχος βρίσκεται σε κυκλοφορία.

Basilmx5:

--- Quote from: nmwisima on January 20, 2010, 04:43:54 PM ---Θέλω να πω ότι στο Drive που κυκλοφορεί στην τελευταία σελίδα
στη στήλη μου, έχω γράψει ένα άρθρο σχετικό με τα αυτοκινητιστικά φόρουμ στο ίντερνετ.

Οι "ψαγμένοι" θα αναγνωρίσετε αγαπημένους ήρωες και θα γελάσετε πολύ πιστέυω. :coolio: :coolio:

Δεν θέλω βέβαια να σας βάλω να πάρετε το περιοδικό, ας το πάρει ένας κι ας το σκανάρει.
Εγώ θα το στείλω το κομμάτι αλλά θα περάσει λίγος καιρός
καθότι δεοντολογικά δεν είναι σωστό να το στείλω όσο το τευχος βρίσκεται σε κυκλοφορία.

--- End quote ---
;D "ηρωες"  :llol:

spoumi:

--- Quote from: nmwisima on January 20, 2010, 05:34:58 PM ---όχι. βάλε μια που να σαι χαμηλωμένος. Αλλιώς θα φαίνεται χάλια :girlie:

--- End quote ---

αυτή εδώ σου κάνει?

nmwisima:
Έκλεισε κυρ Βασμάβ μου, έκλεισε!

Αντε και με μια μπεζ κουκούλα!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version