!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
dimsabas:
Γιώργο, είμαι από το μεσημέρι στα πεθερικά. Έχουν έρθει κι οι κουμπάροι... :excited:
απλώς μπαίνω κάθε ώρα και βλέπω αν έχετε γράψει τίποτα.
Σου είπε ο Μάνος για την Κυριακή το μεσημέρι;
ΥΓ. Πόσων χρονών είσαι;
Ξάδελφος:
--- Quote from: dimsabas on December 25, 2009, 10:18:28 PM ---Γιώργο, είμαι από το μεσημέρι στα πεθερικά. Έχουν έρθει κι οι κουμπάροι... :excited:
απλώς μπαίνω κάθε ώρα και βλέπω αν έχετε γράψει τίποτα.
--- End quote ---
θες να το σχολιασω αυτο? :llol: Αντι βρε να καθεσαι με τους ανθρωπους ,γραφεις στο φορουμ? χαχαααα και εγω το ιδιο κανω .ειμαι στο πατρικο με μανα κι αδερφη,εχουν ερθει και κατι θειες θειοι και εγω εχω διπλα το λαπτοπ και κλεφτοκοιτω μια το φορουμ μια το facebook.
Μου πε ο Μανος . Ναι σε ολα.
32 ειμαι.
xenos:
Και εγώ μόλις επέστρεψα από μια μοναχική βόλτα στη Βάρκιζα. Με το που στρίβω για λούνα παρκ (πήγα να δω "τη θάλασσα" :angel: ) ξεκινάει να ψιχαλίζει. :nod: :excited:
dimsabas:
Έτσι ξάδερφε, είπαμε να είμαστε σήμερα με τους ανθρώπους που αγαπάμε! Άρα και με τους Miatάκηδες!
Γιώργο-Lok, όλο εδώ μέσα σε βλέπω... Σου άρεσε τελικά, έτσι; :excited:
GENERAL:
Ξεχασαμε να πουμε και ενα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑ....ΣΤΙΟ Χρονια Πολλα και καλα στο Διαβολοκοριτσο που εχει σημερα και αυτη την γιορτη της :hello: :hello: :hello: :hello:!!!! Χρυσουλα οτι καλυτερο με υγεια και χαρα!!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version