!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
Manolis:
Και επειδή διάβασα αυτό μόλις
--- Quote from: dimsabas on January 18, 2010, 07:56:26 PM ---Θυμάμαι όταν με ενημέρωσε ο Αλέξανδρος (Alx) για κάποιο νέο φόρουμ για MX5 κι απορούσα τι στο καλό χρειάζεται ένα ακόμα φόρουμ για ΜΧ5, από τη στιγμή που υπάρχουν άλλα δύο στην Ελλάδα.
--- End quote ---
Ποιός Αλέξανδρος ρεεεεεε,άχ γέρασες δάσκαλε και ξεχνάς :tease:
GENERAL:
--- Quote from: option-D on January 19, 2010, 09:28:13 PM ---Κι εγώ πέτυχα General εχθές στο μολ αλλά είχα καταπιαστεί με μια κρεπάρα και δεν μπόρεσα να φωνάξω.. :P
--- End quote ---
Βρε καλα της εκανες!!! Και εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα :exaclty:!!! Ελπιζω να ηταν νοστιμη :excited: και αυτη αλλα και η επομενη :angel: που τσακισες :finger:!!! Οχι οτι μετραμε τις μπουκιες σου αλλα.... :llol: :llol: :llol: :llol:!!!!
option-D:
Ρε πρόεδρα, δε μας λες τίποτα για το κοπή τη πίτα;
Κάνατε τίποτις; Αλλά κοίτα μην είναι πολύ μακριά γιατι πλέον το μισό φόρουν έχει κοντύνει.. :nod:
Manolis:
--- Quote from: option-D on January 19, 2010, 11:49:46 PM ---Ρε πρόεδρα, δε μας λες τίποτα για το κοπή τη πίτα;
Κάνατε τίποτις; Αλλά κοίτα μην είναι πολύ μακριά γιατι πλέον το μισό φόρουν έχει κοντύνει.. :nod:
--- End quote ---
Θα βγει ανακοίνωση σε κάνα δυό μέρες Μάνο.Παίζει μία περίπτωση για κοντά (Βαρυμπόμπη-Παρνηθα κτλ) με μάσα και καφέ φυσικά και μία
μακρινή που επιμελέιται ο vagmann για Στενή από σούπερ στροφοδιαδρομή.Προτιμήσεις?
option-D:
Κάπου κοντά..
Ο Βαγγέλης χρωστάει σε μερικούς κάποια ειδική που μας έχει τάξει από το καλοκαίρι, οπότε θα μαζευτεί η dream team ( :moutza: μαλάκα) και θα ανηφορίσουμε..
Λέω εγώ τώρα..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version