!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
J053F:
Χωρίς παρεξήγηση, και χωρίς να είμαι ειδικός, το link παραπέμπει ακριβώς σε εκείνα τα πράγματα που δεν έχουν κανένα λόγο δημοσίευσης στην παρούσα θεματική ενότητα.
Στον ελάχιστο χρόνο που αφιέρωσα, κατάλαβα πως είναι μια no name double DIN ραδιοφωνική πηγή / DVD κλπ με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν υπάρχει καμία διασφάλιση για την ποιότητα ή αξία της.
AzmO:
αν ομως καποιος εχει βρει καποιο review, ή εστω εχει ακουσει κατι σχετικο, σε αυτην την τιμη δεν ειναι ευκαιρια?
jSkyline:
Λοιπον αν σας ενδιαφερουν τα NoName κινεζικα προιοντα τοτε ριξτε μια ματια στην σελιδα www.chinavasion.com η τιμες ειναι αλλου και εχουν και εγγυηση θεωρητικα, παντως κατι κινητα που ειχαν φερει κατι φιλοι εδω και 4 μηνες δουλευουν αψογα...
geopsimos:
--- Quote from: jSkyline on February 10, 2009, 10:34:52 PM ---Λοιπον αν σας ενδιαφερουν τα NoName κινεζικα προιοντα τοτε ριξτε μια ματια στην σελιδα www.chinavasion.com η τιμες ειναι αλλου και εχουν και εγγυηση θεωρητικα, παντως κατι κινητα που ειχαν φερει κατι φιλοι εδω και 4 μηνες δουλευουν αψογα...
--- End quote ---
δηλ τα φερνουν κανονικα δεν ειναι μουφα γιατι το εχω ψαξει το θεματακι εκει , εχει κατι τιμεσ super !!!!
jSkyline:
--- Quote from: geopsimos on February 10, 2009, 11:56:02 PM ---
--- Quote from: jSkyline on February 10, 2009, 10:34:52 PM ---Λοιπον αν σας ενδιαφερουν τα NoName κινεζικα προιοντα τοτε ριξτε μια ματια στην σελιδα www.chinavasion.com η τιμες ειναι αλλου και εχουν και εγγυηση θεωρητικα, παντως κατι κινητα που ειχαν φερει κατι φιλοι εδω και 4 μηνες δουλευουν αψογα...
--- End quote ---
δηλ τα φερνουν κανονικα δεν ειναι μουφα γιατι το εχω ψαξει το θεματακι εκει , εχει κατι τιμεσ super !!!!
--- End quote ---
Προσωπικα δεν εχω αγορασει κατι, αλλα ξερω ανθρωπους που εχουν αγορασει, παντως να ξερεις οτι μπορει να παιξει και τελωνειο ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version