!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
lok502:
9000 είναι πολλά.
Αλλά από την άλλη έχει:
Ανακατασκευασμένο μοτέρ
Koni
Σινεμπλοκ Powerflex
Roll bar Hard dog Deuce
Μπάρα θόλων 3 σημείων (όχι ότι κάνει διαφορά)
Μεγάλα φρένα
Ζαντολάστιχα
Τόρσεν
κλπ
Αρνητικό οτι δεν έχει A/C...
Το χρώμα φαίνεται καλό.
Αυτό που λέει
"Τα λεφτά φαίνονται πολλά, αλλά στην πραγματικότητα μου κόστισε τα διπλά, με πολλές πατάτες που έφαγα."
το καταλαβαίνω απόλυτα.
Νομίζω ότι είναι αναγκασμένος να το πουλήσει (ποιός ξέρει γιατί, οικονομική στενότητα, ανάγκη για χώρους λόγω οικογενείας) αλλά φαίνεται ότι δεν θέλει να το σκοτώσει και λυπάται.
Να σας πω την αλήθεια κι εγώ αν έφτανα σε αυτό το σημείο το ίδιο θα έκανα γιατί αν το δούμε με τα συμβατικά κριτήρια , ποιός μ*****ς θα δώσει 9000 για αμάξι 20ετίας;
Δεν ξέρω τί τιμές παίζουν στα ΜΚ1 πλέον αλλά όποιος θα ήθελε καλό και έτοιμο ΜΚ1 αξίζει γιατί σκεφτείτε κάποιον που έπαιρνε ένα απλό στα 5-6κ και μετά έδινε
(τιμές πολύ χονδρικά και μαζί με ταχυδρομικά/τοποθέτηση)
700 για ρολλμπαρ
1200 για φρένα
1500 για ανάρτηση-σινεμπλοκ
1000 για ζαντολάστιχα
500 Τόρσεν
600 ανακατασκευή μοτέρ (εδώ μάλλον λέω λίγα)
Είμαστε ήδη στα 5500 ευρώ και φαίνεται ότι στο αμάξι έχει πέσει κι άλλο χρήμα και εργασία.
Για όποιον θέλει ένα σχεδόν τέλειο μκ1 με τα πάντα πάνω (μόνο frame rails λέιπουν) είναι καλύτερη λύση (αν έχει τα λεφτά) από το να πάρει ένα άλλο και να πληρώνει σιγά σιγά περισσότερα λεφτά.
nmwisima:
Οι μπάρες θόλων εμπρός πίσω και το ρολ μπαρ ειναι ότι αξίζει.
Κατά τ άλλα, γιατί πρέπει να πληρώσουμε εμεις τις "πολλές πατάτες που έφαγε" και το καινούριο ταμπλό από Μαζντα...???????
Σα να βάλω εγώ το δικό μου αγγελία και να λέω 15.000 χιλιάρικα γιατί έχω πληρώσει πολλά σε ζάντες όσο το χα... :zalistika:
Neko:
--- Quote from: dimsabas on April 26, 2010, 09:10:17 PM ---Ειδικά όπως είναι το δικό σου, θεωρώ πως φεύγει και πάνω από 7. Αν έχει AC βέβαια...
--- End quote ---
Και ABS και Α/C ;D Aπλως με την αγγελια αυτη θυμαμαι εναν γνωστο μου που ζηταγε παραπανω λεφτα γιατι ειχε αλλαξει εξατμιση και του ειχε κανει σερβις :???: Δυστηχως στο δικο μου μοντελο δυσκολα παιρνεις αυτα που εχεις ριξει! Το καλυτερο ειναι να τα πουλας κομματι κομματι.
dimsabas:
Γιώργο, τα Μκ1 έχουν πάψει προ πολλού να κοστίζουν 5-6 χιλιάρικα... είναι παρακάτω, εκτός από αυτά που είναι πραγματικά αξιόλογα. Σκέψου ότι το αστεράτο Μκ1 (πρώην EVO) με καθίσματα από Elise και πολλά άλλα χαριτωμένα, πωλείται από πέρσι τον Ιούλιο και δε λέει να φύγει ακόμα. Κι έχει πέσει από τα 10 στα 7.5 αλλά τζίφος...
lok502:
--- Quote from: dimsabas on April 26, 2010, 09:32:00 PM ---Γιώργο, τα Μκ1 έχουν πάψει προ πολλού να κοστίζουν 5-6 χιλιάρικα... είναι παρακάτω, εκτός από αυτά που είναι πραγματικά αξιόλογα. Σκέψου ότι το αστεράτο Μκ1 (πρώην EVO) με καθίσματα από Elise και πολλά άλλα χαριτωμένα, πωλείται από πέρσι τον Ιούλιο και δε λέει να φύγει ακόμα. Κι έχει πέσει από τα 10 στα 7.5 αλλά τζίφος...
--- End quote ---
:???: :???: :???:
Πλέον δεν έχει νόημα να πουλήσει κανείς ένα ΜΚ1 σε τιμές αγοράς.. Καλύτερα να το κρατήσει αν έχει χώρο και να το χαίρεται στην πίστα.
Γιατί να μην είχε 7.5 αυτό το ΜΚ1 που λες όταν έψαχνα (κλαψ λυγμ :'()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version