!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
XrhstosZ:
μην ειστε τοσο εριστικοι στην κοπελα.. προφανως τοσο το πληρωσε , τοσο το δινει εγω μπορω να πουλησω κατι 100000ε αμα θες παρτο αλλιως μην το σχολιαζεις!! και στο κατω κατω γυναικα ειναι , γινε λιγο gentleman :)
Eva:
Νομίζω ότι θα είσαι πολύ τυχερός εάν βρεις hard-top για NC στην τιμή που αναφέρεις από κάποιον που να το στέλνει στην Ελλάδα.
Την πραγματική τιμή των μεταφορικών την ρωτήσατε στον συγκεκριμένο κύριο της αγγελίας? (γιατί άλλο το standard international rate που βάζει κάποιος στο ebay απλά για να το βάλει και άλλο το πραγματικό κόστος όταν το πάει στην μεταφορική και ρωτήσει πόσο θα κοστίσει η αποστολή για Ελλάδα)
Το hard top το αγόρασα μαζί με το αυτοκίνητο (2500€ είχε στην Mazda τότε) και το πουλάω γιατί δεν έχω πλέον χώρο να το αποθηκεύσω το καλοκαίρι.
Δίνω μαζί την κουκούλα και την βάση τα οποία αγόρασα 130€
Όπως και να έχει πάντως εάν κάποιος ενδιαφέρεται είτε για το hardtop είτε για κάποιο από τα υπόλοιπα πράγματα που είναι διαθέσιμα ας μου στείλε ένα pm δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για σχολιασμό της τιμής.
Συγνώμη για την αναστάτωση
nmwisima:
--- Quote from: XrhstosZ on March 27, 2010, 12:49:32 AM ---μην ειστε τοσο εριστικοι στην κοπελα.. προφανως τοσο το πληρωσε , τοσο το δινει εγω μπορω να πουλησω κατι 100000ε αμα θες παρτο αλλιως μην το σχολιαζεις!! και στο κατω κατω γυναικα ειναι , γινε λιγο gentleman :)
--- End quote ---
Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, υπάρχει ισότητα.
Πιο υποτιμητικά είναι τα σχόλια τύπου "γυναίκα είναι" παρά μια νορμάλ αντιμετώπιση.
Ας το πουλήσει όσο θέλει η κοπέλα (με το υπέροχο όνομα) δεν σχολίασα εγώ την τιμή που έβαλε,
γούστο της καπέλο της. Στο κάτω-κάτω δεν θέλουν όλοι να μπουν στον κόπο να φέρουν χαρντοπ απέξω.
Σχολίασα την κίνηση του Σάμπα να το βάλει στις ευκαιρίες. Δεν νομίζω ότι γράφω ασαφώς ώστε να μην κατάλαβες. ;)
nmwisima:
--- Quote from: Eva on March 27, 2010, 12:56:41 AM ---Νομίζω ότι θα είσαι πολύ τυχερός εάν βρεις hard-top για NC στην τιμή που αναφέρεις από κάποιον που να το στέλνει στην Ελλάδα.Την πραγματική τιμή των μεταφορικών την ρωτήσατε στον συγκεκριμένο κύριο της αγγελίας? (γιατί άλλο το standard international rate που βάζει κάποιος στο ebay απλά για να το βάλει και άλλο το πραγματικό κόστος όταν το πάει στην μεταφορική και ρωτήσει πόσο θα κοστίσει η αποστολή για Ελλάδα)Το hard top το αγόρασα μαζί με το αυτοκίνητο (2500€ είχε στην Mazda τότε) και το πουλάω γιατί δεν έχω πλέον χώρο να το αποθηκεύσω το καλοκαίρι.Δίνω μαζί την κουκούλα και την βάση τα οποία αγόρασα 130€. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται είτε για το hardtop είτε για κάποιο από τα υπόλοιπα πράγματα που είναι διαθέσιμα ας μου στείλε ένα pm δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για σχολιασμό της τιμής.
--- End quote ---
Νομίζω ήταν σαφές ότι δεν σχολιάζω την τιμή σου. Ζήτα όσα θες (πάρε με όπου θες, εσύ, ζωή μισή, δεν θέλω πια να ζω).
Όσα και να ζητάει ο συγκεκριμένος πωλητής, με 150, άντε 200 λιριά το φέρνεις εδώ. Το αν θέλει κάποιος να μπει στον κόπο είναι άλλο θέμα.
Εγώ το έκανα και δεν το προτείνω :)
lok502:
--- Quote from: Eva on March 27, 2010, 12:56:41 AM ---
Την πραγματική τιμή των μεταφορικών την ρωτήσατε στον συγκεκριμένο κύριο της αγγελίας? (γιατί άλλο το standard international rate που βάζει κάποιος στο ebay απλά για να το βάλει και άλλο το πραγματικό κόστος όταν το πάει στην μεταφορική και ρωτήσει πόσο θα κοστίσει η αποστολή για Ελλάδα)
--- End quote ---
Σωστό αυτό, πολλοί πωλητές επίσης λένε ότι κάνουν "ship worldwide" χωρίς να λένε ακριβές ποσό. Ειδικά σε αντικείμενο όπως το hardtop που και ογκώδες είναι και κοστίζει καλύτερα να ρωτάτε συγκερκιμένα (δηλ. αν στέλενει στην Ελλάδα, δώστε και ΤΚ και συγκεκριμένα πόσο κοστίζει) και να δείτε την απάντηση πριν κάντε bid.
Είναι κλασική τακτική να δίνει κένας πωλητής κάτι σε χαμηλότερη τιμή και να χρεώνει πολλά ταχυδρομικά (παρόλο που θεωρητικά το ebay δεν το επιτρέπει)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version