!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay

<< < (123/298) > >>

XrhstosZ:
πλακα πλακα 1000ε χαρατσι τα τελοι κα8ε χρονο... ενα καρο βενζινη για να πηγαινει ισα ισα ποσο θες να το δινει? +10ετιας και αμαξι που θα ναι κατα κορον σκισμενο....

bill_viper:
Επειδή ήμουν στο δίλημμα S2k ή Miata (το ξέρω ανόμοια πράγματα), όλα κάπου εκεί παίζουν σε τιμή! Είναι αυτοκίνητα 10ετίας, 2λιτρα, τα οποία καίνε τον πάτο τους! Μάλιστα μ'έπαιρναν τηλέφωνο γι'ανταλλαγή με το Swift!
Miata, τα κάνει όλα και συμφέρει! ;)

cymru:
ισχυει αραγε :????: :????:;;;

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/585176/

pooru ni san:

--- Quote from: bill_viper on February 24, 2010, 04:37:06 AM ---Επειδή ήμουν στο δίλημμα S2k ή Miata (το ξέρω ανόμοια πράγματα), όλα κάπου εκεί παίζουν σε τιμή! Είναι αυτοκίνητα 10ετίας, 2λιτρα, τα οποία καίνε τον πάτο τους! Μάλιστα μ'έπαιρναν τηλέφωνο γι'ανταλλαγή με το Swift!

--- End quote ---

Για Elise και S2000 είναι η κατάλληλη εποχή για να πάει κάνει κάποιος το επόμενο από το Miata βήμα.
Βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές το S2000 ενώ ακόμη και Elise πωλούνται κάτω από τις € 25.000 (έχουν βέβαια K series μοτέρ με ότι αυτό συνεπάγεται).
Για Boxster δεν έχω ψάξει αλλά υποθέτω πως και αυτές θα έχουν φτάσει στο χαμηλότερο των τιμών τους την επόχή αυτή.

bill_viper:

--- Quote from: pooru ni san on February 24, 2010, 12:25:40 PM ---
--- Quote from: bill_viper on February 24, 2010, 04:37:06 AM ---Επειδή ήμουν στο δίλημμα S2k ή Miata (το ξέρω ανόμοια πράγματα), όλα κάπου εκεί παίζουν σε τιμή! Είναι αυτοκίνητα 10ετίας, 2λιτρα, τα οποία καίνε τον πάτο τους! Μάλιστα μ'έπαιρναν τηλέφωνο γι'ανταλλαγή με το Swift!

--- End quote ---
Για Elise και S2000 είναι η κατάλληλη εποχή για να πάει κάνει κάποιος το επόμενο από το Miata βήμα.
Βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές το S2000 ενώ ακόμη και Elise πωλούνται κάτω από τις € 25.000 (έχουν βέβαια K series μοτέρ με ότι αυτό συνεπάγεται).
Για Boxster δεν έχω ψάξει αλλά υποθέτω πως και αυτές θα έχουν φτάσει στο χαμηλότερο των τιμών τους την επόχή αυτή.

--- End quote ---
Αυτό ισχύει, η αγορά αυτοκινήτου πλέον έχει πιάσει πάτο! Βρίσκεις πολλά αξιόλογα και προσεγμένα αυτοκίνητα πάμφθηνα! Όπως και τα πουλάς πάμφθηνα όμως...
Και με την Boxster το ίδιο ισχύει...οι πρώτες <2000 παίζουν από 15k € και οι πιο καινούριες (π.χ. 5-7 ετών) παίζουν στα 25k-30k €. To θέμα είναι, αντέχεις την συντήρηση τους; Πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας, πανάκριβα ασφάλιστρα, πανάκριβα service!!
Π.χ. το S2000 παίρνει 8 λίτρα λάδι και κάνεις αλλαγές κάθε 5000km. Την 150αρα δεν την γλυτώνεις μόνο γι'αλλαγή λαδιών, τα καραβασικότατα δηλαδή.
Προσωπικά παρόλο που πλήρωσα το Miata ποιο ακριβά από S2000 το πρώτο μπορώ να το συντηρήσω, το δεύτερο ούτε με κυάλια..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version