!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay

<< < (75/298) > >>

george 1323:

--- Quote from: Basilmx5 on December 03, 2009, 01:07:27 AM --- :o :o αν οντως ειναι αληθεια, ειναι πραγματικα ευκαιρια..

--- End quote ---
9000 ΕΥΡΩ του λειπουνε? Στα παπ@ρια μου ποσα χιλτρα λεει οτι εχει,αν το δωσει τοσο εγω θα κατσω να με μπιπ..... :tanevramou:

spoumi:
του '90... δεύτερο έτος κυκλοφορίας του mk1..
επίσης τώρα έτσι όπως έγιναν οι φορολογίες με την παλαιότητα κτλ...ακόμα χειρότερα..
έχω αρχίσει να λεω "πάλι καλά που δν πήρα mk1" ενώ πριν λίγο καιρό έλεγα "αχ και να είχα mk1" :P

cymru:
Ελα ρε παιδια φυλακη ηταν ο ανθρωπος γι'αυτο εχει και τοσο λιγα χλμ και δεν ξερει ποσο πανε αυτα τα αυοκινητα στην αγορα :llol: :llol:

george 1323:

--- Quote from: cymru on December 03, 2009, 10:02:27 AM ---Ελα ρε παιδια φυλακη ηταν ο ανθρωπος γι'αυτο εχει και τοσο λιγα χλμ και δεν ξερει ποσο πανε αυτα τα αυοκινητα στην αγορα :llol: :llol:

--- End quote ---
Ρε κ φυλακη να ητανε,σε καποιον θα εδινε τα κλειδια να παει καμια βολτα.... :llol:τι ελπιζει τωρα αυτος δεν εχω καταλαβει... :grrrrrr:αλλα θα τον παρω τηλ. κ θα του κανω παζαρια για 8.500..... :llol:

Ξάδελφος:
Exω διαβασει αγγελια σ αλλο φορουμ,πουλαγε καποιος ενα ΜΧ5 και εγραφε.."δεν εχει κανει ουτε ενα donuts" και λιγα λεπτα πριν ειχα δει βιντεακι του. που το εσκιζε σε πιστα...
Απ την αλλη εγω τα πρωτα 4 χρονια με το ΜΧ5 ζητημα να εκανα 2000χλμ το χρονο,αλλο αν εφτασα να κανω 25000χλμ/ετος.Οπως και να χει ομως...9000 Ε? :guns:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version