!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
lathreos:
--- Quote from: Liakos on October 06, 2009, 04:23:18 PM ---Ρε παιδες...το 4.7 που με το 4.6 ειναι λιγο πολυ τα ιδια, το πηρα καινουριο καπου στα 250...αυτο ειναι μτχ κ κοστιζει τα ιδια...
Δε λεω κ παλι τα 250 σε σχεση με την αποδοση του κ/πηνιου στο φαν της υποθεσης ειναι λιγα, αλλα ενταξει δεν ειναι κ Η ευκαιρια. ;)
--- End quote ---
Επιδη ψάχτηκα προσφατα με αυτο το θεμα απο USA δεν στέλνουν στο Ελλαντα οπότε κοίταξα στα ενχωρια ύδατα και εδωσα 400 για καινουριο, οποτε τα 250 ειναι ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ :exaclty:
spoumi:
Σιδερένιες ζάντες από NC base δν ξέρω τιμή δν ξέρω τπτ απλά το πόσταραν σε άλλο φόρουμ.Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να δώσει ο opterios.
Liakos:
Kατοχοι ΝΑ,ΝΒ τρεξτε...
http://cgi.ebay.co.uk/15-Team-Dynamics-Pro-Race-1-2-Alloys-Toyo-R888-Tyres_W0QQitemZ140350441741QQcmdZViewItemQQptZUK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Rims_Car_Wheels_ET?hash=item20ad89c90d&_trksid=p3286.c0.m14
dimsabas:
Ώπα αυτό με ενδιαφέρει! Αχιλλέα, τα φώτα σου, τι βάρος έχουν αυτές οι ζάντες; Συμφέρουν σε σχέση με τις εργοστασιακές; Και πόσο θα κοστίσει να έρθουν στην Ελλάδα;
Το καλό είναι ότι πρόκειται για 7άρα, άρα θα κάθεται καλύτερα το λάστιχο ή στο μέλλον μπορεί ανετότερα να μπει 205. Από την άλλη, είναι 15,1 λίμπρες, άλλος λέει 6,9 κιλά. Αν ήξερα τη μεταξύ τους ισότητα, θα μπορούσα να κάνω ακόμα κι διαίρεση και να βρω το αποτέλεσμα, τώρα όμως είμαι έρμαιο στα χέρια ορισμένων.
Α. τα φώτα σου!
nmwisima:
15,1 λίμπρες είναι 6,84 kg.
Βαριές θα τις έλεγα.
Και άσχημες.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ όμως που είναι η ευκαιρεία???
Είναι στις 100 λίρες με 4 μέρες ακόμα...
Επίσης "Wheels are COLLECTION ONLY and CASH ON COLLECTION ONLY Happy Bidding"
ΔΕΝ στέλνει, όχι απλά Ελλάδα, ούτε καν Αγγλία, άρα δεν πακετάρει καν.
Οπότε γιατί το συζητάμε???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version