!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay

<< < (283/298) > >>

Liakos:
Ειναι ευκαιριαρα. Καινουρια, χωρις μεταφορικα, κοστιζει γυρω στα 1400 ευρω. Το edfc παιζει γυρω στα 3 κατοσταρικα αν δεν κανω λαθος.
Μιλαμε για πολυ αξιολογη αναρτηση, παρεα με την ευκολια & ανεση που παρεχει η ρυθμιση μεσα απο την καμπινα με το πατημα ενος κουμπιου. Οποιος εχει 1000 ας τη βουτηξει!

GENERAL:

--- Quote from: Liakos on June 20, 2011, 04:02:00 PM ---Ειναι ευκαιριαρα. Καινουρια, χωρις μεταφορικα, κοστιζει γυρω στα 1400 ευρω. Το edfc παιζει γυρω στα 3 κατοσταρικα αν δεν κανω λαθος.
Μιλαμε για πολυ αξιολογη αναρτηση, παρεα με την ευκολια & ανεση που παρεχει η ρυθμιση μεσα απο την καμπινα με το πατημα ενος κουμπιου. Οποιος εχει 1000 ας τη βουτηξει!

--- End quote ---

Εγω που την φοραω εδω και αρκετο καιρο εχω μεινει πληρως ευχαριστημενος.
Θελεις χαλαρο ταξιδι....??? Τερμα μαλακο!!!
Θελεις αγωνιστικες γραμμες...??? Τερμα σκληρο!!!
Θελεις ντριφτακι....??? Σκληρο μπροστα και μαλακο πισω!!!
Οτι θελεις μεσα απο την καμπινα του αμαξιου χωρις κοπο και σε 2-3 δευτερολεπτα τα παντα!!!

Liakos:
Χαρη, προκειται για μια εντελως διαφορετικη αναρτηση απο την SS που εχεις. Πολυ ανωτερη. Για τα περι σκληρου & μαλακου, την αποψη μου την εχω γραψει στο παρελθον κ δεν ειναι κ το αναλογο θεμα για να συνεχισουμε τη συζητηση, αλλα διαφωνω.

lathreos:

[/quote]

Θελεις ντριφτακι....??? Σκληρο μπροστα και μαλακο πισω!!!

[/quote]

Για ντριφτακι θες το αναποδο σεταπ απο αυτο που λες

JDM:
μαλλον λαθος εκανε

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version