!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay

<< < (272/298) > >>

Nitroking:

--- Quote from: bill_viper on May 27, 2011, 11:17:31 AM ---Συν το φίλτρο λαδιού.

--- End quote ---

Μπορει βεβαια ο μηχανικος σου να μη σου παιρνει χρηματα για να σου αλλαξει λαδια γιατι ειναι ψιλοπραγμα και εχετε καλη συνεργασια για χρονια.. Οποτε και παλι κερδισμενος βγαινεις, απλα επικεντρωσου στο γεγονος της ποιοτητας των λαδιων που ειναι η ζωη του κινητηρα..

bill_viper:

--- Quote from: Nitroking on May 27, 2011, 11:26:09 AM ---
--- Quote from: bill_viper on May 27, 2011, 11:17:31 AM ---Συν το φίλτρο λαδιού.

--- End quote ---

Μπορει βεβαια ο μηχανικος σου να μη σου παιρνει χρηματα για να σου αλλαξει λαδια γιατι ειναι ψιλοπραγμα και εχετε καλη συνεργασια για χρονια.. Οποτε και παλι κερδισμενος βγαινεις, απλα επικεντρωσου στο γεγονος της ποιοτητας των λαδιων που ειναι η ζωη του κινητηρα..

--- End quote ---
Σωστός! Γι'αυτό άλλωστε ρώτησα γνώμες για τα παραπάνω λάδια.

@Schumi: Από που παίρνεις το φίλτρο λαδιού 3.5 ευρώ; Και στο ΜΧ5 και στο προηγούμενο μου αμάξι κάτω από 12€ δεν τα'βρισκα.

Theo:

--- Quote from: Nitroking on May 27, 2011, 10:57:09 AM ---....

Μην ψαρωνετε με το marketing..

--- End quote ---

αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ...

SchumiMx5:

--- Quote from: bill_viper on May 27, 2011, 01:53:56 PM ---
--- Quote from: Nitroking on May 27, 2011, 11:26:09 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Σωστός! Γι'αυτό άλλωστε ρώτησα γνώμες για τα παραπάνω λάδια.

@Schumi: Από που παίρνεις το φίλτρο λαδιού 3.5 ευρώ; Και στο ΜΧ5 και στο προηγούμενο μου αμάξι κάτω από 12€ δεν τα'βρισκα.

--- End quote ---

Από το μαγαζί που πέρνω και τα λάδια για το εμ-εξ στο Περιστέρι.Τώρα πως λέγεται... :????: Καλά το 12ευρώ δεν υπάρχει πουθενά,ρε μπιλλ.

bill_viper:
Για να γίνω πιο σαφής τόσο μου το χρέωναν (δε το'παιρνα εγώ).

Σούμι αν μπορείς να βρεις επωνυμία-διεύθυνση θα σου'μουν υπόχρεος. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version