!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay

<< < (254/298) > >>

saldale:

--- Quote from: philosopher on February 25, 2011, 10:44:43 AM ---
--- Quote from: saldale on February 25, 2011, 10:36:31 AM ---Ανώτατο οριο bid θα πρέπει να βάλεις έτσι κι αλλιώς ακόμα και αν θέλεις το σύστημα να ποντάρει αυτόματα για σένα.
Ολα εξαρτώνται βασικά απο το πόσα διαθέτεις για το item.

Και εγώ ποντάρω πάντα στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα αλλά με 2 bid το ένα αμέσως μετά το άλλο.

Πόσο πουλήθηκε τελικά η MS?
Μήπως την πήρε κάποιος απο εδω?  :-\

--- End quote ---

325$
Εγώ σκέψου είχα βάλει 320$ και δε πρόλαβα να βάλω το 350$...
Προλαβαίνεις σε 15sec να βάλεις δυο bid?

--- End quote ---

Προλαβαίνεις ναι. Εγώ αυτό κάνω πάντα.
Πχ. ένα bid στα 350 και καπάκι άλλο ένα στα 380. Αυτό σου εξασφαλίζει οτι θα πάρεις την δημοπρασία αν πάει πχ στα 355.

Theo:
Γενικα οταν δεις κατι μη κανεις ποτε bid απο την αρχη, παντα περιμενε στο τελος γιατι ανεβαζεις χωρις λογο την τιμη του.

zerbos:
Ξερει κανεις κατα ποσο αυτο εδω το πανελακι κανει δουλεια και αν αξιζει για τα λεφτα που το δινει?

http://www.rev9autosport.com/nb/engine/beatrush-radiator-cooling-panel.html

nmwisima:
Είσαι οφτόπικ εδώ. Είναι τεχνική ερώτηση αυτό που κάνεις.

Όλα τα πάνελ αυτά κάνουν το ίδιο πράγμα, κρατάνε τον αέρα να μη φεύγει από τη μετώπη και να κατευθύνεται όλος στο ψυγείο.
Επιπλεόν δείχνουν πολύ όμορφα.

Ενα κομμάτι αλουμίνιο είναι, το αν αξίζει τα λεφτά του θα το κρίνεις εσύ που ξέρεις την τσέπη σου.

zerbos:
Εχεις δικιο για το οτι ειμαι οφτοπικ απλα δεν ηξερα που αλλου να το γραψω. Ναι καταλαβα πως λειτουργει, απλα ρωταω αν κανει δουλεια. Εσενα Α. που εχουν περασει απο τα χερια σου και αλλα παρομοια πως την βλεπεις την τιμη? Υπαρχουν και πιο φθηνα?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version