!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
SchumiMx5:
Στείλε του ένα mail...πολλές φορές εχω πάρει πράγματα από πωλητές που δεν έστελναν Ελλάδα...
RomanoS:
--- Quote from: SchumiMx5 on February 23, 2011, 06:39:27 PM ---Στείλε του ένα mail...πολλές φορές εχω πάρει πράγματα από πωλητές που δεν έστελναν Ελλάδα...
--- End quote ---
Ισχυει! Κι εγω! Απλα για αντικειμενα τετοιου μεγεθους απο Αμερικη να εισαι προετοιμασμενος για υψηλα εξοδα αποστολης λογικα! ;/
philosopher:
Ρε παιδιά μου έχει γυρίσει το μάτι κυριολεκτικά.
Πριν λίγο καιρό σε αυτό το topic είχα δει μια αεροτομή MS σα την απλώστρα του προέδρου και είπα να τη πάρω. 4-5 δεύτερα πριν κλείσει, τσακ έρχεται ο δικός σου και τη τσιμπάει :grrrrrr:
Καλά λέω την επόμενη φορά θα σου δείξω. Έτσι λοιπόν λέω να πάρω την εξάτμιση MS που πόσταρε ο Ηλίας πιο πάνω. Τελικά έστελνε ο τύπος Ελλάδα οπότε έχω κάνει μια πρώτη κίνηση χτες και περιμένω τα τελευταία 15 δεύτερα. Κάνω Bid και όμως κάποιος πρόλαβε να κάνει ακριβώς μετά το δικό μου :grrrrrr: :axe: :grrrrrr: :axe:
Έλεος υπάρχει κάποιος τρόπος να καταφέρω να είμαι ο τελευταίος bidder χωρίς να βάλω ανώτατο bid 4000$ για μια εξάτμιση ??
ΥΓ: Αν είμαι off-topic μεταφέρετε το ;)
saldale:
--- Quote from: philosopher on February 25, 2011, 10:15:33 AM ---Ρε παιδιά μου έχει γυρίσει το μάτι κυριολεκτικά.
Πριν λίγο καιρό σε αυτό το topic είχα δει μια αεροτομή MS σα την απλώστρα του προέδρου και είπα να τη πάρω. 4-5 δεύτερα πριν κλείσει, τσακ έρχεται ο δικός σου και τη τσιμπάει :grrrrrr:
Καλά λέω την επόμενη φορά θα σου δείξω. Έτσι λοιπόν λέω να πάρω την εξάτμιση MS που πόσταρε ο Ηλίας πιο πάνω. Τελικά έστελνε ο τύπος Ελλάδα οπότε έχω κάνει μια πρώτη κίνηση χτες και περιμένω τα τελευταία 15 δεύτερα. Κάνω Bid και όμως κάποιος πρόλαβε να κάνει ακριβώς μετά το δικό μου :grrrrrr: :axe: :grrrrrr: :axe:
Έλεος υπάρχει κάποιος τρόπος να καταφέρω να είμαι ο τελευταίος bidder χωρίς να βάλω ανώτατο bid 4000$ για μια εξάτμιση ??
ΥΓ: Αν είμαι off-topic μεταφέρετε το ;)
--- End quote ---
Ανώτατο οριο bid θα πρέπει να βάλεις έτσι κι αλλιώς ακόμα και αν θέλεις το σύστημα να ποντάρει αυτόματα για σένα.
Ολα εξαρτώνται βασικά απο το πόσα διαθέτεις για το item.
Και εγώ ποντάρω πάντα στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα αλλά με 2 bid το ένα αμέσως μετά το άλλο.
Πόσο πουλήθηκε τελικά η MS?
Μήπως την πήρε κάποιος απο εδω? :-\
philosopher:
--- Quote from: saldale on February 25, 2011, 10:36:31 AM ---Ανώτατο οριο bid θα πρέπει να βάλεις έτσι κι αλλιώς ακόμα και αν θέλεις το σύστημα να ποντάρει αυτόματα για σένα.
Ολα εξαρτώνται βασικά απο το πόσα διαθέτεις για το item.
Και εγώ ποντάρω πάντα στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα αλλά με 2 bid το ένα αμέσως μετά το άλλο.
Πόσο πουλήθηκε τελικά η MS?
Μήπως την πήρε κάποιος απο εδω? :-\
--- End quote ---
325$
Εγώ σκέψου είχα βάλει 320$ και δε πρόλαβα να βάλω το 350$...
Προλαβαίνεις σε 15sec να βάλεις δυο bid?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version