!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
Ξάδελφος:
H αεροπορικη μεταφορα εχει μινιμουμ χρεωση.Δηλαδη ή 100γραμμαρια φορτιο πας ή 20 κιλα,το ιδιο θα πληρωσεις(65Ε+ στην αποστολη και κατι ψιλα στην παραλλαβη,αναλογα την εταιρεια).
Liakos:
Ενδεικτικα ο mx5parts χρεωνει καπου στις 45 λιρες για την αποστολη του συγκεκριμενου part.Αληθεια Γιωργο ειναι βαμμενο? Γτ ο Αγγλος το εχει σε προσφορα αβαφο καπου στις 95 λιρες αν θυμαμαι καλα...
george1.8:
Αβαφτο είναι...
Οπότε το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μου το στείλει με courier?
Το σκέφτηκα να το κάνω με τον ξαδελφο μου γιατί όταν είχα ζητήσει από τον il να μου φέρει έναν προφυλακτηρα πλήρωσα 180€ μεταφορικά λογο το ότι ήταν μεγάλη η κουτα και έπιανε χώρο...Οπότε λέω ποσά θα μου χρεωσουν στο αεροπλάνο;
Ξάδελφος:
Οσον αφορα τις αερομεταφορες.To καθε φορτιο αναλογα με τις διαστασεις αναλογα με τον ογκο εχει χρεωσιμο βαρος.Δηλαδη ακομη και αν στειλεις μια μεγαλη αδεια κουτα αν εχει ογκο θα πληρωσεις πολλα .
Αν σκεφτεις οτι μπορεις ακομη και την ιδια μερα να παραλλαβεις φορτιο που εσταλλει απο Αγγλια θα καταλαβεις γιατι εχουν τοσο υψηλο κοστος.
Ζυγισε τα και δες.
Liakos:
Το ιδιο part ο Aγγλος το εχει πλεον με την αυξηση του VAT, 151 λιρες συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων για Ελλαδα. Ελπιζω τελικα να καταφερεις να το φερεις οικονομικοτερα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version