!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
spoumi:
To air dam kit που έφερε ο theo απο την Αμερική ο πωλητής του το είχε τσακίσει στα δύο για να μειώσει το μέγεθος σε όλα τα κομμάτια και δν είχε κάποιο πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν έκανε κάτι το ιδιαίτερο για να μην πάθουν ζημιά βέβαια.
nmwisima:
Γενικά Γιώργο, για να το πούμε ωμά, αυτά είναι ολίγον τι πουτσ$ς.
Αμα μπορούσαμε να φέρουμε φτηνα σπόιλερ με τα ξαδέλφια μας, θα το είχαμε κάνει και θα ήταν η πρώτη φορά που θα πηγαίναμε σε οικογενειακό γεύμα τα Χριστουγεννα με ανυπομονησία :llol: :llol: :llol:
Καλό πακετάρισμα και να στο στείλει απευθείας εδώ με κούριερ. Περί τις 40-45 λίρες μάξιμουμ.
Α.
Ξάδελφος:
Οπως τα λεει ο απο πανω + τον κινδυνο να φτασει "κακοποιημενο".
RomanoS:
Γιωργο η αληθεια ειναι οτι το αεροπλανο ειναι λιγο ριψοκινδυνη λυση... Αλλα δεν χρειαζεται να μπλεκεις με courier... Αν ψαχτεις λιγο θα βρεις σιγουρα μεταφορικες απο Αγγλια-Ελλαδα... Οταν ηθελα να φερω το Hardtop ειχα βρει μια μεταφορικη που απο Αγγλια τη στιγμη που οι courier θελαν τα μαλια τους ο τυπας μου ζητουσε 80 ευρω... Για το δικο σου αντικειμενο οντας πολυ μικροτερο απο ενα Hardtop η τιμη θα ειναι πολυ χαμηλη πιστευω... Βεβαια δεν θα χεις την ασφαλεια που θα σου προσφερει η courier, αλλα υπαρχουν ανθρωποι σε μεταφορικες που κανουν αυτη την δουλεια και δεν πιστευω οτι θα χεις προβλημα, ειδικα μ' ενα καλο πακεταρισμα απ' τον ξαδερφο σου... :gl:
P.S.: Μπορω να ψαξω το τηλεφωνο της μεταφορικης στα mail μου αν ενδιαφερεσαι και να στο στειλω...
Nitroking:
Βασικα για χειραποσκευη τουλαχιστον δε σε αφηνουν να ειναι κατι που δε χωραει στα ντουλαπια πανω η κατω απο τα καθισματα.. Μια κιθαρα μπαινει πχ.. Τωρα για το σποιλερ δεν ξερω, παρολαυτα αν ειναι αρκετα ελαφρυ συμφερει να στο στειλει με courier.. Oταν μετακομιζα ειχα στειλει ενα κουτι 12κιλα και μου πηραν 75Ε κι εφτασε σε 2 μερες.. Οποτε για το σποιλερ φανταζομαι δε θα πρεπει να ειναι πανω απο 40Ε..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version