!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
Liakos:
Αχιλλεα την ειδα το μεσημερι την αγγελια...Πολλα τα λεφτα, εκτος κ αν εχεις σπασμενο/προβληματικο μοτερ.
Pick up only(προφανως) κ προσωπικα αναρωτιεμαι για ποιο λογο δινει ολο το μοτερ. ::-
Η ΜS ειναι τσαμπα...καινουρια εχει 750$ απο τον trademotion. :o
bill_viper:
Καλημέρα παίδες, κι ευχαριστούμε για τα links! Αυτά μάλιστα, είναι ευκαιρίες! ;)
Ηλία, είμαι ένα κλικ από το να πατήσω Buy It Now για την Mazdaspeed. Έχω δει το βίντεο σου και μου άρεσε πολύ ο ήχος της!
Δυο ερωτησούλες στα γρήγορα, εσύ που την έχεις ζήσει ο θόρυβος της παλεύεται για καθημερινό αυτοκίνητο και για ταξίδια; Κάνει καθόλου συντονισμούς;
Τί διαμέτρου απολήξεις έχει;
Θενξ μαν! :)
spoumi:
Βασίλη εγώ που μπορώ να σου απαντήσω σαν τρίτος,
Εμφανισιακά τα σπάει απίστευτα και ο ήχος είναι πολύ καλός...
Βέβαια μέσα στην καμπίνα όλα είναι διαφορετικά.
Liakos:
Πιο καταλληλος στο να απαντησει καποιες ερωτησεις ειναι ο Αντωνης(Α1D3L) που τη φοραει κ τη χαιρεται καθημερινα.Το αν ειναι ομορφη νομιζω ειναι αδιαμφισβητητο.Σχετικα με το θορυβο πραγματικα ειμαι ακαταλληλος στο να απαντησω καθως μην ξεχνας οτι οδηγαω καθημερινα τη race κ μου φαινεται κ αθορυβη...
Παντως εντος πολης κ με τις χαμηλες στροφες στις οποιες κινουμαι μπορω να πω οτι περναει σχεδον απαρατηρητη απο θεμα εντασης,Στο ταξιδι γινεται ενοχλητικη με μεγαλο φορτιο κ λιγες στροφες ή αφηνοντας γκαζι.
Bidαρε τη κατα τη γνωμη μου.Ισως καταφερεις να την τσιμπησεις με λιγοτερα χρηματα, απλα θελει κυνηγι...Δες αν στελνει κ Ελλαδα.Πωλειται στα 350$ μια στο miata.net .Δεν αποκλειεται να ειναι η ιδια.
Theo:
Ο ιδιος ειναι αλλα δεν στελνει Ελλαδα. Βεβαια αν εσυ κερδισεις δεν θα σου πει οχι. Απλα προσεξε μη σου ζητησει τρελα μεταφορικα επειδη δεν θα εχετε συμφωνησει απο πριν. Γενικα γυρω στα 130$ με USPS ειναι καλα νομιζω..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version