!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay

<< < (220/298) > >>

GENERAL:
Τι ειναι ακριβως βρε παιδια διοτι ουτε εγω το βλεπω. Το ιδιο μηνυμα μου βγαζει!!!

saldale:

--- Quote from: GENERAL on October 15, 2010, 10:05:44 PM ---Τι ειναι ακριβως βρε παιδια διοτι ουτε εγω το βλεπω. Το ιδιο μηνυμα μου βγαζει!!!

--- End quote ---

Liakos:
Της beatrush ειναι.Περα απο το χρωμα το γραφει κ στο αυτοκολλητο. :P Ουσιωδες δεσιμο κ απο Γερμανια με πωλητη με καλο feedback.Θα προσπαθησω να το αποκτησω. :)

saldale:

--- Quote from: Liakos on October 15, 2010, 11:41:00 PM ---Της beatrush ειναι.Περα απο το χρωμα το γραφει κ στο αυτοκολλητο. :P Ουσιωδες δεσιμο κ απο Γερμανια με πωλητη με καλο feedback.Θα προσπαθησω να το αποκτησω. :)

--- End quote ---

Και πάει και με το τσουλέ χρώμα σου! ;)

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on October 09, 2010, 02:09:16 PM ---Αν κάποιος με Μκ3 θέλει να το παλέψει
http://cgi.ebay.co.uk/Mazda-MX5-NC-Strut-Brace-/120631613719?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c16345917

--- End quote ---

Αχιλλέα σε ευχαριστώ για το λινκ.
Κατα την γνώμη μου τέτοια λινκ/ποστς πρέπει να κυνηγάμε σ αυτό το τόπικ και όχι την elise που είναι ευκαιρία στα 20Κ αλλά
κατά 99% δεν θα την αγοράσει κανείς εδώ μέσα.Τέσπα..

Αρχικά ο πωλητής δεν έστελνε Ελλάδα.Επειδή μου έχει τύχει αρκετές φορές αυτό συνήθως τους δελεάζω με ένα μικρό "έξτρα"
πχ 20-30usd για τον κόπο τους και καλά να το στείλουν.Ο τυπάκος το καλοσκέφτηκε και είπε οκ αρκεί να του δώσω 60 λίρες
για μεταφορικά δλδ περίπου 20 παραπάνω από την πραγματική τιμή.Λογικά σκεπτόμενος απάντησε το ίδιο και στον Θοδωρή αλλά
και τον Γιάννη που του έστειλαν παρόμοια μηνύματα.

Τελικα με bid στο τελευταίο-κυριολεκτικά-δευτερόλεπτο την τσίμπησα για 80 λίρες δλδ 140 συνολικά.....περίπου 160 ευρώ.
Γενικά το κόλπο με το έξτρα χαρτζηλικάκι πιάνει και με έχει βοηθήσει αρκετές φορές,οπότε σε ανάλογη περίπτωση μπορείτε
να το δοκιμάσετε.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version