!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
philosopher:
--- Quote from: nmwisima on October 12, 2010, 12:42:19 PM ---Εγώ έχω φέρει στο παρελθόν Ρωμανέ και δεν αξίζε τον κόπο, δεν το ξανακάνω.
Ένα καλό έχει 400 λίρες ήτοι 460 ευρώ περίπου, γλείφεις τον κάθε αγγλαρα για να στο πακετάρει και θες άλλα 160 ευρώ μεταφορικά.
Συν ότι πρέπει να πας να το παραλάβεις, αλλιώς άλλα 40 για παράδοση. Ήδη είμαστε περίπου στα 660 ευρώ για ένα τοπ που δεν εχεις καν ελέγξει...
--- End quote ---
Και σκέψου οτι με ~100 ευρώ μπορείς πλέον να πας και προσωπικά, αεροπορικώς να κάνεις την όλη δουλειά :P
Edit mode ON: Έλεος Ξάδερφε, μαζί το γράψαμε :P
RomanoS:
Ναι ρε συ Αχιλλεα αλλα 600-700 ευρω ειναι μια νορμαλ τιμη... και την στιγμη που Ελλαδα δεν βρισκεις κατι... Αλλα δεν βιαζομαι ολο και κατι θα πετυχω κι απο δω καλυτερα να μην μπλεχτω με κατι τοσο μεγαλο σαν το hardtop με εξωτερικο...
Ξάδελφος:
--- Quote from: philosopher on October 12, 2010, 12:44:15 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 12, 2010, 12:42:19 PM ---Εγώ έχω φέρει στο παρελθόν Ρωμανέ και δεν αξίζε τον κόπο, δεν το ξανακάνω.
Ένα καλό έχει 400 λίρες ήτοι 460 ευρώ περίπου, γλείφεις τον κάθε αγγλαρα για να στο πακετάρει και θες άλλα 160 ευρώ μεταφορικά.
Συν ότι πρέπει να πας να το παραλάβεις, αλλιώς άλλα 40 για παράδοση. Ήδη είμαστε περίπου στα 660 ευρώ για ένα τοπ που δεν εχεις καν ελέγξει...
--- End quote ---
Και σκέψου οτι με ~100 ευρώ μπορείς πλέον να πας και προσωπικά, αεροπορικώς να κάνεις την όλη δουλειά :P
Edit mode ON: Έλεος Ξάδερφε, μαζί το γράψαμε :P
--- End quote ---
Τα αεροπορικα εισιτηρια τα εχω free και οχι με την " Εasy-Μητσος Αir" που δεν θα ξερω αν θα φτασω εγω ή τα εμπορευματα.
Τεσπα θα δουμε.
RomanoS:
Παντως αν πας οντως και τα δεις και εχεις την δυνατοτηα να φερεις κι αλλα ενημερωσε μας γιατι οπως ειπε κι ο Αχιλλεας το βασικοτερο προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να τα δεις και στην ουσια δεν εισαι σιγουρος για το τι αγοραζεις, αν το ξεπερασουμε αυτο και μας βγει η αγορα σε λογικες τιμες τοτε ολα οκ! ;)
emilmx:
Turbo Garrett GT3076 πωλείται 600 Ευρώ
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=7103
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version