!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
Stav:
δεν το ξερω το αυτοκινητο, αλλα επειδη ειναι ΜΚ2 ισως εγινε εισαγωγη το 2001 κ δεν ειναι η πραγματικη χρονολογια κατασκευης του..επισης αναρωτιεμαι που βρεθηκαν τα 130 αλογα :) :) :) :)
PS: τα καθισματα ειναι κ@βλ@....τι εταιρειας ειναι??
lathreos:
--- Quote from: Stav on October 08, 2010, 01:38:29 PM ---δεν το ξερω το αυτοκινητο, αλλα επειδη ειναι ΜΚ2 ισως εγινε εισαγωγη το 2001 κ δεν ειναι η πραγματικη χρονολογια κατασκευης του..επισης αναρωτιεμαι που βρεθηκαν τα 130 αλογα :) :) :) :)
--- End quote ---
Τον Μαι του 2001 ηρθε στην Ελλαδα το facelift.Τον Αυγουστο του 2001 που αγοραστικε το συγκεκριμενο ακομα ξεπουλουσαν τα παλια στοκ μκ2 οπως εγινε και με το δικο μου.Το δικο μου ειναι μκ2 και αγοραστικε τον Ιουλιο του 2001 και ειμαι σιγουρος γιάυτο γιατι ξερω το ατομο που το αγορασε τοτε.
Οσο για τα 130 αλογα μπορει να πήρε κάποια εξτρα απο τις ζαντες και απο την εμπρος γρυλια :llol:
τα καθισματα ειναι τα παλια του Αχιλλεα και τα εχει ντύσει με δερμα
jSkyline:
Μιλα με τον επειχηρηματια, μην τον πω "εμπορακι" και τον στεναχωρησω! :p Ξερει και τον ιδιοκτητη και τα καθισματα αφου εχει κατσει και αυτος πανω τους!!! Εχει τυχει να το δω απο κοντα, το αμαξι ειναι κουκλι ;)
leonidas11b:
--- Quote from: Stav on October 08, 2010, 01:38:29 PM ---δεν το ξερω το αυτοκινητο, αλλα επειδη ειναι ΜΚ2 ισως εγινε εισαγωγη το 2001 κ δεν ειναι η πραγματικη χρονολογια κατασκευης του..επισης αναρωτιεμαι που βρεθηκαν τα 130 αλογα :) :) :) :)
PS: τα καθισματα ειναι κ@βλ@....τι εταιρειας ειναι??
--- End quote ---
ΜΟΜΟ ανακλειομενα μπακετ ειναι...
dimsabas:
Πρέπει να έχει και την εξάτμιση του Αχιλλέα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version