!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay
Vrass!:
--- Quote from: Stav on October 06, 2010, 01:33:26 PM ---http://www.car.gr/classifieds/cars/view/958947/
--- End quote ---
Το συγκεκριμένο μαγαζί όπου έχουν βγει οι φωτογραφίες είναι πλυντήριο αυτοκινήτων στην Καλυφτάκη... Δεν ξέρω τι παίζει με αυτόν, όποτε έχω περάσει όλο ακριβά αμάξια βλέπω μέσα, έχω ακούσει ότι "συνεργάζεται" με κάποια μάντρα και διαθέτει το parking του ως βιτρίνα. Τώρα λεπτομέρειες για την προέλευση και προϊστορία των αυτοκινήτων, ο θεός και η ψυχη τους... Εμένα δε με ενθουσιάζει πάντως το όλο σκηνικό... :nono:
κάνουν καλό πλύσιμο εκεί πάντως, αν βιάζεται κανείς και δεν μπορεί να το πλύνει μόνος του... ::-
Stav:
--- Quote from: heras on October 07, 2010, 12:41:40 PM ---http://viewitem.eim.ebay.gr/JDM_Miata_T1_Torsen_LSD_Helical_LSD_Mazda_NA_NB_MX5/350327109052/item
Παιδια μου χει μπει η ιδεα να αγορασω το παραπανω (ή καποιο παρομοιο) μπλοκε για το μκ2 μου. Θελω να μου πειτε ομως τα εξης
1) Αυτο ειναι σκετο μπλοκε...δηλ το παιρνω κ παω στο μαστορα για τοποθετηση ή θελει κ τιποτα αλλο απο ανταλλακτικα?
2) Γραφει οτι βρισκεται στην Ιρλανδια κ καπου αλλου στη σελιδα οτι ειναι στην Ιαπωνια! Τελικα απο που θα αποσταλει?
3) Που θα ερθει? Αεροδρομιο (τελωνειο), ταχυδρομειο, στην πορτα μου?
4) Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω πριν κανω την αγορα?
Ευχαριστω :good:
--- End quote ---
το μπλοκε ειναι στην Ιαπωνια, οποτε αν το αγορασεις να ζητησεις να σου το στειλει αφενος με express mail, κ αφετερου να μην το δηλωσει σαν αξια πανω απο 100ευρω....ετσι εχεις πολυ μεγαλες πιθανοτητες να γλιτωσεις τελωνειο....
Vrass!:
Επίσης έχω ακούσει ότι για κάποιο λόγο αν στην περιγραφή γράψουν spare parts, το περνάνε χωρίς επιβάρυνση. Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει, το είχα κάνει με κάποια εξαρτήματα για ηλ.κιθάρα που κόστιζαν πάνω από 100$ και δεν ασχολήθηκαν στο τελωνείο καθόλου. Αυτό έγινε όμως πριν από 2 χρόνια που τα πράματα ήταν πολύ πιο χαλαρά. Μπορεί βέβαια να ήταν και τυχαίο γεγονός και να μην ισχύει γενικά αυτό που γράφω παραπάνω.
Liakos:
Παιδια εχουν σφιξει τα πραγματα πολυ στα τελωνεια τον τελευταιο καιρο...
akon:
--- Quote from: heras on October 07, 2010, 10:42:10 AM ---
--- Quote from: option-D on October 06, 2010, 02:02:02 PM ---Ωραία πινακίδα.. 1234..
Μπροστά michelin και πίσω yokohama πάντως :-X
--- End quote ---
Συν οτι η s θα πρεπε να χε κ το αναλογο σηματακι στην κονσολα χαμηλα (που δεν το εχει) κ στους μαρσπιεδες (δεν φαινεται). Τωρα ειναι η απλη με look s? Eιναι κ μαντρας αντε βγαλε ακρη..... :????:
Για απλη καλη ειναι η τιμη, για s χαμηλα υποπτη....Το θεμα ειναι απο σερβις τι γινεται ποσο πανε κλπ γιατι δε νομιζω οτι αξιζει να την πηγαινεις στην αντιπροσωπεια....αλλα κ παλι μπορει ο μαστορας της γειτονιας σου να τη συντηρησει οπως κανει το mx5? :????:
--- End quote ---
Απλή πρέπει να είναι και όχι S αφού η S αν θυμάμαι καλά είναι 3.000cc και όχι 2.700cc.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version