!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Ευκαιρίες αγορών μέσω ίντερνετ/ebay

<< < (209/298) > >>

option-D:
Ωραία πινακίδα.. 1234..
Μπροστά michelin και πίσω yokohama πάντως  :-X

heras:

--- Quote from: option-D on October 06, 2010, 02:02:02 PM ---Ωραία πινακίδα.. 1234..
Μπροστά michelin και πίσω yokohama πάντως  :-X

--- End quote ---

Συν οτι η s θα πρεπε να χε κ το αναλογο σηματακι στην κονσολα χαμηλα (που δεν το εχει) κ στους μαρσπιεδες (δεν φαινεται). Τωρα ειναι η απλη με look s? Eιναι κ μαντρας αντε βγαλε ακρη..... :????:

Για απλη καλη ειναι η τιμη, για s χαμηλα υποπτη....Το θεμα ειναι απο σερβις τι γινεται ποσο πανε κλπ γιατι δε νομιζω οτι αξιζει να την πηγαινεις στην αντιπροσωπεια....αλλα κ παλι μπορει ο μαστορας της γειτονιας σου να τη συντηρησει οπως κανει το mx5?  :????:

Stav:
ξερω τουλαχιστον ενα εξειδικευμενο συνεργειο για Porsche στην Αθηνα, οποτε η αντιπροσωπεια δεν ειναι απαραιτητα μονοδρομος...βεβαια, αγοραζοντας ενα τετοιο αυτοκινητο μπαινεις αναποφευκτα σε αλλα (οικονομικα) χωραφια, σε σχεση με το Μιατα, ανεξαρτητως αν το πας σε αντιπροσωπεια ή οχι....

heras:
http://viewitem.eim.ebay.gr/JDM_Miata_T1_Torsen_LSD_Helical_LSD_Mazda_NA_NB_MX5/350327109052/item

Παιδια μου χει μπει η ιδεα να αγορασω το παραπανω (ή καποιο παρομοιο) μπλοκε για το μκ2 μου. Θελω να μου πειτε ομως τα εξης
1) Αυτο ειναι σκετο μπλοκε...δηλ το παιρνω κ παω στο μαστορα για τοποθετηση ή θελει κ τιποτα αλλο απο ανταλλακτικα?
2) Γραφει οτι βρισκεται στην Ιρλανδια κ καπου αλλου στη σελιδα οτι ειναι στην Ιαπωνια! Τελικα απο που θα αποσταλει?
3) Που θα ερθει? Αεροδρομιο (τελωνειο), ταχυδρομειο, στην πορτα μου?
4) Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να γνωριζω πριν κανω την αγορα?

Ευχαριστω  :good:

leonidas11b:
1) Λογικα θα σου πει ο μαστορας να βαλεις καινουρια ρουλεμαν.
2) Γραφει Τοποθεσία αντικειμένου saitamaaa Ιαπωνία....στειλε ενα mail στον πωλητη να σου πει σιγουρα.
3) .................
4) Μην ξεχασεις να βαλεις και κ/π μαζι με το μπλοκε. :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version