!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Happy Birthday mymx5!

<< < (5/49) > >>

leonidas11b:
Συμφωνώ και εγώ με τους κυρίους από πάνω!
Όσους έχω γνωρίσει μέσα από το φόρουμ μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι είναι πολύ καλά παιδιά....
Το όλο κλίμα είναι πολύ φιλικό και δραστήριο, εντάξει υπάρχουν σπάνια και κάποιες μικροεντάσεις που είναι σαν το πιπέρι στο φαγητό το κάνουν πιο πικάντικο! :good:
Από την άλλη υπάρχει και το μπλα-μπλα(που είναι off-topic  topic :P) που απλά ο καθένας γράφει ότι του κατέβει, το οποίο έχει απίστευτη πλάκα και γέλιο τις περισσότερες φορές!

Γίνεται από όλους πολύ καλή δουλεία!Keep walking..... :axe:

dimsabas:

--- Quote from: lok502 on January 18, 2010, 12:41:23 AM ---Θα συμφωνήσω σε αυτό. Βέβαια μπορεί να νιώθω έτσι επειδή ήξερα 3-4 άτομα από εδώ πριν καν μπω στο φόρουμ αλλά εκτός αυτού η όλη ατμόσφαιρα είναι χαλαρή. Πραγματικά έχω σιχαθεί τα κάθε λογής φόρουμ που είναι γεμάτα "ειδήμονες" που είναι μόνιμα επικριτικοί προς τους υπόλοιπους και βέβαια οι "κλίκες".

Δεν θα επεκταθώ επ'αυτού αλλά χαίρομαι πραγματικά που αυτό το φόρουμ φαίνεται να αποτελείται από άτομα που ταιριάζουν σε τρόπο σκέψης και που βέβαια αγαπούν το Μιάτα. Όπως είπε κι ο mx5mk1, "διαλεγμένα" μέλη.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν είμαι στην Ελλάδα τώρα για να συμμετέχω κι εγώ στις δραστηριότητες...  :-[

--- End quote ---

--- Quote from: Ξάδελφος on January 18, 2010, 08:20:07 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on January 18, 2010, 01:00:39 AM ---Συμφωνώ και εγώ με τους κυρίους από πάνω!
Όσους έχω γνωρίσει μέσα από το φόρουμ μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι είναι πολύ καλά παιδιά....
Το όλο κλίμα είναι πολύ φιλικό και δραστήριο, εντάξει υπάρχουν σπάνια και κάποιες μικροεντάσεις που είναι σαν το πιπέρι στο φαγητό το κάνουν πιο πικάντικο! :good:
Από την άλλη υπάρχει και το μπλα-μπλα(που είναι off-topic  topic :P) που απλά ο καθένας γράφει ότι του κατέβει, το οποίο έχει απίστευτη πλάκα και γέλιο τις περισσότερες φορές!

Γίνεται από όλους πολύ καλή δουλεία!Keep walking..... :axe:

--- End quote ---

Εγω παλι οσους γνωρισα μεσα απ το φορουμ ειναι παλιοτετιμποιδες,αλλο ντριφταρουν μεσα στις λαικες αγορες,αλλοι κανουν παρανομες μετατροπες στα μιατα(ελαφρωμα),αλλοι κανουν το ΜΚ1 μουν..@ και ζηλευω,αλλοι πανε και παραγγελνουν JDM κωλοχαρτο απ το τοκυο για να ναι ασορτι με τις JDM φαρδιες ζαντες...ασε σου λεω παλιοχαρακτηρες μεχρι μπαν τους εχουν κανει σε καθως πρεπει φορουμ...παλιοκατασταση.

--- End quote ---

Μα πράγματι, το κλίμα εδώ μέσα είναι τουλάχιστον εύκρατο μεσογειακό. Ήτοι τέλειο :excited:!
Θυμάμαι όταν με ενημέρωσε ο Αλέξανδρος (Alx) για κάποιο νέο φόρουμ για MX5 κι απορούσα τι στο καλό χρειάζεται ένα ακόμα φόρουμ για ΜΧ5, από τη στιγμή που υπάρχουν άλλα δύο στην Ελλάδα. (Τώρα βέβαια είναι 5 στο σύνολο αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση). Ε λοιπόν, χρειαζόταν και παραχρειαζόταν. Έχει καβαλήσει (όχι απλώς κατακτήσει) την πρώτη θέση στις καρδιές μας, πάνω από όλα είναι η παρέα που έχει δημιουργηθεί και την ευχαριστιόμαστε τόσο. Χωρίς μάλιστα να έχει εβδομαδιαία συνάντηση σε γραφεία ή γηπεδάκια 5Χ5 αλλά εκεί που πρέπει: στην πίστα! :excited: :excited:
Πέρα από τα καλά παιδιά (γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι μόνο εδώ υπάρχουν καλά παιδιά και σε όλα τα άλλα φόρουμ είναι παλιόπαιδα), νομίζω ότι η επιτυχία έγκειται στη σοφή διαχείριση. Ο καθένας έχει την ευχέρεια να πει το καλαμπούρι του, να μη φοβάται τη δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι του σε περίπτωση που τολμήσει να ξεφύγει λίγο off-topic, να δημοσιεύσει το θέμα που τον απασχολεί χωρίς να βρίσκεται εκτός θεματολογίας, γιατί πολύ απλά η θεματολογία είναι αόριστη και την ορίζουμε εμείς! Εύγε κύριοι διαχειριστές, σας αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι ένα ακόμα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :exaclty: :exaclty: :exaclty: :good: :good: :good: :clap: :clap: :clap: :clap:

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on January 18, 2010, 07:56:26 PM ---αλλά εκεί που πρέπει: στην πίστα! :excited: :excited:
--- End quote ---

Ε, ρε Γιωργάκης Papαδόπουλος που σου χρειάζεται...

--- Quote from: dimsabas on January 18, 2010, 07:56:26 PM ---Εύγε κύριοι διαχειριστές, σας αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι ένα ακόμα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :exaclty: :exaclty: :exaclty: :good: :good: :good: :clap: :clap: :clap: :clap:

--- End quote ---

Ναι και κάτι σωστό που είπες και δεν πρέπει να ξεχνάμε:
+1 Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά, όλους όσοι στήσατε και "τρέχετε" αυτό το φόρουμ!!! :hello: :hello: :hello:

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimsabas on January 18, 2010, 07:56:26 PM ---Εύγε κύριοι διαχειριστές, σας αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κι ένα ακόμα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :exaclty: :exaclty: :exaclty: :good: :good: :good: :clap: :clap: :clap: :clap:

--- End quote ---

Ναι και κάτι σωστό που είπες και δεν πρέπει να ξεχνάμε:
+1 Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά, όλους όσοι στήσατε και "τρέχετε" αυτό το φόρουμ!!! :hello: :hello: :hello:
[/quote]

ΣΥΜΦΩΝΩ...+1000

Konstantinos:
AN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ MAGNUM :P
Και εγώ με τη σειρά μου μιας και μας έπιασε κρίση μικρό σπίτι στο λιβάδι θα δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα και την προσπάθεια που έχει καταβάλει μέχρι τώρα! Το κλίμα είναι φιλικό, γιατί όλοι αγαπάμε το Mx5 σαν μοντέλο γενικότερα και δεν μπαίνουμε στο τρυπάκι να λέμε το δικό μου είναι το καλύτερο όπως άλλα car forums! ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version