!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Happy Birthday mymx5!
george 1323:
Xρονια πολλα κ συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για το εξαιρετικο κλιμα που επικρατει στο FORUM... :clap: :clap: :good:
Dionisis:
Eίναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από μια παρεά ατόμων με κοινό σημείο την αγάπη τους για το ΜΧ5. Στη πορεία προστέθηκαν όλο και περισσότερα άτομα και φτάσαμε σε σημείο το mymx5 να αποτελεί κοινό τόπο συνάντησης για τόσα μέλη με πολύ όρεξη, διάθεση για την κοινή τους αγάπη και το πιο σημαντικό να διατηρείται το φιλικό και παρεΐστικο κλίμα.
Χρόνια πολλά λοιπόν στο ΜΥΜΧ5!!! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!
:happybday:
GENERAL:
Δεν μπορω να γραψω κατι παραπανω απο τα παιδια που απαντησαν ποιο πριν και αυτα που σκεφτομαστε ολοι μας!!! Οποτε χρονια πολλα και καλα με ομορφα και ασφαλη χιλιομετρα !!!! :exaclty: :good: :hello: :excited:
katerinaki1402:
Χρόνια πολλά mymx5!!!! :excited:
Ευχομαι και εγώ και με τη σειρά μου τα καλύτερα για το υπέροχο forum μας.
Να τα χιλιάσει και να αποκτήσει ακόμα περισσότερα μέλη!!!!
Τόσα πολλά, που στα επόμενα γενέθλια, να μη χωράμε στο ΣΕΦ!!!
Θέλω να πω και ένα μεγάλο Bravo σε όλους όσους προσπαθούν για το mymx5
από τους Admin... μέχρι το πιο νέο μέλος μας!!!
Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α ! ! !
Konstantinos:
Παιδιά χρόνια πολλά και πάλι, διαδικτυακά! Εύχομαι κάθε καλό για το forum και χαίρομαι που υπήρξα μέλος της παρέας πριν τη δημιουργία του!Τα 5 αμάξια της πρώτης βόλτας μας χαλαρά έχουν φτάσει τα 35! Συνεχίστε την επιτυχία και είναι σίγουρο ότι θα τα 100στίσουμε του χρόνου! :gl:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version