!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Μεταχειρισμενο 1.8nc vs 1.8 nbfl
Soultz:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θέλω ένα αμάξι και για την βόλτα, διαδρομή προς την δουλειά, αλλα και για να μάθεις / στρίψεις / μπείς μια πίστα μια στο τόσο.
Το μπλοκέ είναι must, για το πως σκέφτομαι την εμπειρία.
Δεν θέλω ένα απλά ξεσκέπαστο αμάξι να σουλατσάρω, θέλω να στρίβει ωραία, να γυρίζει σχετικά εύκολα (όσο το επιτρέπει η δύναμη). Διαφορετικά δεν μου κάνει κλικ.
Αλλα η κατάσταση με τα χειρισμένα 1,8 nb (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) αρχίζει να μοιάζει κοροιδία.
Επίσης πιστέυω οτι δεν θα βρώ τον συνδιασμό χρόνου/χρήματος για να ασχολούμαι διαρκώς με μετατροπές. Θέλω ένα αρκετά καλό αρχικό πακέτο, που να μην είναι ρημάδι σίγουρα, και να έχει fun
SteliosR:
Μπατζετ?
Liakos:
Εμπειρία έχω μόνο με την πλατφόρμα του NC, κατά συνέπεια βασίζομαι σε όσα ακούω, διαβάζω και υποθέτω για την περίπτωση του ΝΒ.
Συγκρίνοντας στοκ με στοκ μορφή, υπερέχει σε fun to drive το ΝΒ και το NC στην καθημερινή συμβίωση.
Αν μπεις στη διαδικασία αλλαγής ανάρτησης (για μένα το LSD ειναι δευτερευουσας σημασίας), το πράμα αλλάζει και το NC με βάση όσα ζητάς γίνεται σχεδόν μονόδρομος αν το επιτρεπει το μπατζετ. Νεότερο, καλύτερα φρένα, πιο στιβαρο αμαξωμα, πιο ασφαλες, πιο καθημερινό.
panos2171:
Πάντως αν έχεις τη δυνατότητα να πάρεις NC τότε παίρνεις ΝC και κατ εμέ ο βασικότατος λόγος είναι η παθητική ασφάλεια που είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.
Nitroking:
--- Quote from: Soultz on September 24, 2020, 01:23:22 PM ---Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θέλω ένα αμάξι και για την βόλτα, διαδρομή προς την δουλειά, αλλα και για να μάθεις / στρίψεις / μπείς μια πίστα μια στο τόσο.
Το μπλοκέ είναι must, για το πως σκέφτομαι την εμπειρία.
Δεν θέλω ένα απλά ξεσκέπαστο αμάξι να σουλατσάρω, θέλω να στρίβει ωραία, να γυρίζει σχετικά εύκολα (όσο το επιτρέπει η δύναμη). Διαφορετικά δεν μου κάνει κλικ.
Αλλα η κατάσταση με τα χειρισμένα 1,8 nb (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) αρχίζει να μοιάζει κοροιδία.
Επίσης πιστέυω οτι δεν θα βρώ τον συνδιασμό χρόνου/χρήματος για να ασχολούμαι διαρκώς με μετατροπές. Θέλω ένα αρκετά καλό αρχικό πακέτο, που να μην είναι ρημάδι σίγουρα, και να έχει fun
--- End quote ---
Ε μαλλον για NC σε κοβω αν εχεις το μπατζετ, αρκει να σου αρεσει η εστω να το αντεχεις εμφανισιακα..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version