!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Κουκούλα (κάλυμμα) προστασίας για NB σε πυλωτή
jSkyline:
Έχω και στα 2 αμάξια ημι-κουκουλα... Δυστυχώς δεν έχω όρεξη να χρησιμοποιήσω καμία. Στο ΜΧ ετσι και αλλιως δεν χρειάζεται με το ΗΤ αλλά και πάλι το βάλε-βγαλε σε καθημερινή χρήση είναι βαρετό. Ο Ηλίας ετσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποιεί πολύ, οπότε φαντάζομαι θα το έχει μόνιμα έτσι
Liakos:
--- Quote from: jSkyline on June 01, 2020, 09:26:29 AM ---Ο Ηλίας ετσι και αλλιώς δεν το χρησιμοποιεί πολύ, οπότε φαντάζομαι θα το έχει μόνιμα έτσι
--- End quote ---
1-2 βολτες την εβδομαδα.
Ανεξαρτήτως χρήσης πέφτει τόσο πράμα από τα δέντρα που χρειάζεται προστασία. Θάβεται στην πευκοβελόνα. Από το αμάξωμα φεύγουν με το που κινηθεί με εξαίρεση κάποιες που σφινώνουν στους αρμους αλλά αφαιρούνται εύκολα. Από την κουκούλα ομως πέφτουν προς τις υδρορροές και από το παρπρίζ μπροστά στο πλαστικό πάνελ των υαλοκαθαριστήρων και μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα...
Liakos:
--- Quote from: Liakos on May 29, 2020, 03:40:00 PM ---
--- Quote from: option-D on May 28, 2020, 11:34:12 AM ---Για κουκούλες πάρε pan-car, θα την έχεις μια ζωή.
Τις φτιάχνουν με πατρόν ανάλογα το αυτοκίνητο κατά παραγγελία όμως, δεν είναι ετοιμοπαράδοτες.
Εφαρμογή άψογη, χωρίς ραφές, εσωτερικό πολύ μαλακό και εξωτερική επιφάνεια χοντρή.
Νεφρό δεν δίνεις και αξίζει 1000 φορές από το να πάρεις κάποια από πράκτικερ πχ.
--- End quote ---
Με αφορμη αυτο το ποστ εκανα παραγγελια χθες μια ημικουκουλα απο Pancar.
Παρκαρω κατω ή πολυ κοντα σε δεντρα και θελω να προστατευσω κουκουλα και υδροροες απο τις μ@λακιες που πεφτουν.
Δυστυχως εισαγωγης universal κι οχι δικής τους tailor made κατασκευης.
Παρέλαβα σημερα το πρωι! Δε την εχω εφαρμοσει ακόμα γιατι πηζω στη δουλεια και δεν ειναι και παραδειγμα καθαριοτητας το αυτοκινητο στην παρουσα. Αλλά με μια πρωτη ματια φαινεται συμπαθητικης ποιοτητας.
Θα επανέλθω με σχόλια για την εφαρμογή.
--- End quote ---
Για 25€ ειναι ΟΚ. Δεν εχει καλη εφαρμογη, πραγμα αναμενομενο για universal. Θα δείξει. Προς το παρόν έκανε τη δουλειά της το τελευταιο 3ημερο με τις βροχες και οτι πευκοβελονα, κλαδι και φύλλο έπεσε, επεσεπανω της και στο αμαξωμα και θα φυγει ευκολα.
panos2171:
Παίζει να χω ακριβώς την ίδια. Μια χαρά είναι για βροχή και ήλιο. Βέβαια σε πολύ δυνατό αέρα την έχω δει να φεύγει αλλά για τα 25-30€ είναι μια χαρά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
option-D:
--- Quote from: Liakos on June 04, 2020, 10:04:36 PM ---
--- End quote ---
Κανονικά είναι για να προστατεύει και τους υαλοκαθαριστήρες, να μην τους καίει ο ήλιος. Δεν έχει λάστιχα για τις μπροστά ζάντες ή βαριέσαι να το κάνεις και τη βάζεις έτσι;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version