!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορα mx-5 ND RF 1.5

<< < (15/19) > >>

kostasmito:
Που ακριβώς ψάχνεις για RF? Στο mobile.de έχει 200+ RF με τις τιμές να αρχίζουν ~ στα 20000€ για το 1.5.

Chris_SD:

--- Quote from: dim-mx5 on December 24, 2019, 03:38:23 AM ---Συνεχιζει και φετος το ιδιο βιολι αλλα μονο στο anniversary.
Το 2018 ειχε 16,900.
2019 το εβαλε 17.900
και απο προχθες το ανεβασε στα 18.900.
Δηλαδη αυτος περιμενει τωρα να του δωσουν αυτα τα λεφτα 19κ, για αυτοκινητο που κατασκευαστηκε 10 χρονια πριν, χωρις καν δερματινα, χωρις hardtop, και ενω η βασικη εκδοση του nd (με τον ιδιο για να μην πω και ακομα καλυτερο εξοπλισμο) επαιζε oλο το 2019 μολις 6000 παραπανω στα 25κ. https://www.car.gr/9198831-mazda-mx-5-20th-anniversary-facelift

--- End quote ---

Καλά τα συγκεκριμένα δυο fl  έχουν καταντήσει κομμωδία  :llol: Αγόρασα το δικό μου  fl, ιδίας κατάστασης, σε αρκετα πιο προσιτή τιμη πριν 3 χρόνια. Τα συγκεκριμένα δυο θα μείνουν για πάντα στις αγγελίες..ατυχώς.
Επίσης σχετικά με τις χρονολογίες..έτος κατασκευής και των δυο είναι πιθανότατα 2009-2010. Στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφεται το έτος ταξινόμησης, δηλαδή η ημερομηνία που πήρε πινακίδες για πρώτη φορά. Για την εφορία και τις ασφαλιστικές, η ημερομηνία αυτή ειναι και το σημελιο μηδέν, που θεωρητικά ξεκίνησε τη "ζωή" του το αυτοκίνητο. Αν πχ το 2.0 της αγγελίας πήρε πινακίδες το 2014, θεωρείται μοντελο του 2014...άσχετα με την κατασκευή του.

mx5silver:

--- Quote from: Chris_SD on December 24, 2019, 03:45:48 PM ---Καλά τα συγκεκριμένα δυο fl  έχουν καταντήσει κομμωδία  :llol: Αγόρασα το δικό μου  fl, ιδίας κατάστασης, σε αρκετα πιο προσιτή τιμη πριν 3 χρόνια. Τα συγκεκριμένα δυο θα μείνουν για πάντα στις αγγελίες..ατυχώς.
Επίσης σχετικά με τις χρονολογίες..έτος κατασκευής και των δυο είναι πιθανότατα 2009-2010. Στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφεται το έτος ταξινόμησης, δηλαδή η ημερομηνία που πήρε πινακίδες για πρώτη φορά. Για την εφορία και τις ασφαλιστικές, η ημερομηνία αυτή ειναι και το σημελιο μηδέν, που θεωρητικά ξεκίνησε τη "ζωή" του το αυτοκίνητο. Αν πχ το 2.0 της αγγελίας πήρε πινακίδες το 2014, θεωρείται μοντελο του 2014...άσχετα με την κατασκευή του.

--- End quote ---
ασχετο, αλλα αυτό αν εχει ταξινομηθεί πχ το 2014, τι τελη θα πληρωνει?
συμφωνα με τα 2000 κυβικα του? όπως ισχυε παλια?
ή συμφωνα με τους ρυπους όπως ισχυει μετα το 2011?
και με τον φορο πολυτελειας, τι γινεται?

Chris_SD:

--- Quote from: mx5silver on December 24, 2019, 04:20:06 PM ---ασχετο, αλλα αυτό αν εχει ταξινομηθεί πχ το 2014, τι τελη θα πληρωνει?
συμφωνα με τα 2000 κυβικα του? όπως ισχυε παλια?
ή συμφωνα με τους ρυπους όπως ισχυει μετα το 2011?
και με τον φορο πολυτελειας, τι γινεται?

--- End quote ---

Γνωρίζω με σιγουριά να σου απαντησω για τα τέλη. Υπάγεται στο καθεστώς 2011 και έπειτα, δηλαδή τέλη κυκλοφορίας με βάση τους ρύπους. (Όπως και εγώ, πληρώνω περισσότερα από τα υπόλοιπα 1.8 NC) Όσο για τον φόρο πολυτελείας, εφ όσων είναι στην άδεια μοντέλο 2014 λόγου χάρη, αυτή τη στιγμή θεωρείται 5 ετών αυτοκίνητο με οτι αυτό συνεπάγεται.

dim-mx5:

--- Quote from: kostasmito on December 24, 2019, 08:07:36 AM ---Που ακριβώς ψάχνεις για RF? Στο mobile.de έχει 200+ RF με τις τιμές να αρχίζουν ~ στα 20000€ για το 1.5.

--- End quote ---
Τα εχω δει φιλε.24.880 καινουργιο με 0 χιλιομετρα,2019 το εχει προσφορα ενας αντιποσωπος Mazda σε Γερμανια.Φυσικα το προβλημα ειναι η ολη διαδικασια ταξιδι τελωνεια κτλ, Γερμανικα που δεν ξερω να μιλαω, συγγενεις που δεν εχω εκει ετσι ωστε να παω μαζι με καποιον. Και που δεν ξερω στο τελος ποσο θα μου κοστισει.Προχθες μιλησα με μαντρα γνωστο μου και μου εδωσε συνεργατη του που ασχολειται με εισαγωγες, να μιλησω στο τηλεφωνο. Απο οσο μου ειπε υπαρχει καποιο του 2017 αλλα παραδεχτηκε οτι δεν με συμφερει, γιατι θα μου κοστισει συνολικα καπου στα 30.000€.(5000 μονο το τελωνειο απο οσο μου ειπε). 33.000 ηταν η τιμη στην Autoone μεχρι τον Σεπτεμβριο με το κλειδι στο χερι.Οποτε αυτο που χω κανει ειναι να αφησω το τηλ, μου σε 4-5 καταστηματα μηπως και βρεθει κατι απο εδω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version