!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση

<< < (19/29) > >>

NIIS:
Μεχρι τα τελη Αυγουστου ;D

haris_nc:
Το ζαχαρωνεις?

ktgeorge:
Το κακό είναι ότι έτσι ρίχνει την μεταπωλιτική αξία του αμαξιού, γιατί λέει ο άλλος, κάτσε ρε φίλε εδώ καινούργιο το πουλούσαν 16800 εσύ γιατί το δίνεις τώρα τόσο, χωρίς να ξέρει πόσο το αγόρασες τότε, τι έκδοση έχεις, και τι άλλο έχεις βάλει, και το δίκιο είναι κάπου στην μέση!
Πάντως εμένα προσωπικά δεν με νιάζει τόσο, για τους παρακάτω λόγους:
-είναι μια προσφορά για ξεστοκάρισμα, και όχι η πραγματική αξία του αμαξιού.
-το mx5 παίζει μόνο του στην κατηγορία roadster κάτω από 30k, αφού πλέον δεν υπάρχει mr2 και νομίζω και mg, οπότε ο άλλος σε mx5 θα στραφεί για μεταχειρισμένο, θέλει δεν θέλει..
-την μεταπωλιτική αξία την κανονίζει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης, και ένα mx5 πάντα θα το θέλουν
-το πήραμε επειδή το γουστάραμε, επειδή είναι αυτό που είναι, επειδή κάνει καλά ότι θέλαμε να κάνει και όχι για να πουλήσουμε μούρη ότι έχουμε ακριβό αμάξι.

Επειδή βγήκα λίγο off topic,  :btp: και εγώ το αγόρασα το base όταν είχε 19900, και δεν το σκέφτηκα, με τα 16800, πλέον θεωρώ ότι είναι θείο δώρο!!!

simkoz:
 :exaclty: :exaclty: :exaclty: :exaclty:

NIIS:
Δεν το ζαχαρωνω,αυτο ειχα & το εδωσα λες να το ξαναπαρω...πλεον αν κοιταξω κατι αλλο θα ειναι max μεχρι 1800 κυβικα αλλα min απο 160+ αλογα! :police:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version