!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση
Liakos:
--- Quote from: Trelos7 on June 16, 2009, 05:27:34 PM ---Χτες παρείγγηλα το νεο μου mx5 NC 2.0 mid σε τιμή 24.630, οπότε η έκπτωση ισχύει ακόμα.
Και άυριο αποχεραιτώ το NB μου.. :'(
--- End quote ---
Δε σε χαλασε... ;D
Καλοταξιδο να ειναι!Μεγειες! :good:
--- Quote from: simonas on June 16, 2009, 04:31:23 PM ---Είμαι εκτός Αθηνών και με χωρίζει θάλασσα...
--- End quote ---
Αν εχεις χρονο,ενα ταξιδακι στην Αθηνα θα σου γλιτωσει καποιες χιλιαδες ευρω ή θα σε κανει κατοχο ενος πιο ολοκληρωμενου κ πιο κοντα στις απαιτησεις σου προιοντος.Νομιζω αξιζει τον κοπο....
haris_nc:
O Hλιας το εθεσε πολυ σωστα,μερικες χιλιαδες ευρω αλλα και το niseko ολα τα λεφτα , οταν ερθεις να ειναι και παρασκευη συναντησης να τα πουμε και απο κοντα!!!
Οσο για το τρελο,καλοταξιδο καλα χιλιομετρα,τα υπολοιπα τα ξερεις....
Trelos7:
χεχε ευχαριστώ παιδιά. Ανυπομωνώ, όχι τόσο γιατί θα έχει 50 άλογα παραπάνω απο το NB μου, αλλα κυρίως για το LSD!!
((Πολύ ωραίο το forum σας παιδιά, έχω φάει εδώ πάνω από 5 ώρες τις τελευταίες 2 μέρες, έχω διαβάσει τα πάντα :P ))
simonas:
Πως αλήθεια μπορώ να ξεχωρίσω αν ενα αυτοκίνητο που φέρνει ο αντιπρόσωπος ή ακόμη που θα μου δώσει ο παραεισαγωγέας δεν είχε χρησιμοποιηθεί σαν εκθεσιακό;
Σίμωνας
J053F:
--- Quote from: simonas on June 16, 2009, 06:51:07 PM --- Πως αλήθεια μπορώ να ξεχωρίσω αν ενα αυτοκίνητο που φέρνει ο αντιπρόσωπος ή ακόμη που θα μου δώσει ο παραεισαγωγέας δεν είχε χρησιμοποιηθεί σαν εκθεσιακό;
Σίμωνας
--- End quote ---
Δε νομίζω πως μπορείς να ξέρεις κάτι τέτοιο εύκολα.
Θα κοιτούσα στη θέση σου σημεία "ταλαιπωρίας" σε πατάκια, καθίσματα, καθώς και θα δοκίμαζα επιμελώς τα χειριστήρια για τυχόν φθορές.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version