!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση

<< < (23/29) > >>

haris_nc:
Aν εχουν το Base 19500  και το mid 22000 θα παει στο Μπουτση να παρει το live που εχει και a/c και dsc me 19000!!!

simonas:
Ευχαριστώ για τη γρήγορη και πολλαπλή απάντηση.

Είμαι εκτός Αθηνών και με χωρίζει θάλασσα...

Στην αντιπροσωπεία σήμερα μου έγραψαν προσφορά όπως  σας την έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα.

Αφού χθες το βράδυ είχα πάρει τις πληροφορίες από το forum σας, πήρα τηλέφωνο τον Μπούτση ο οποίος μου μίλησε μόνο για το NISEKO. Θα τον ξαναπάρω τηλέφωνο για να δώ αν έχει διαθέσιμο live. Έχω βέβαια και τη κυρά μου η οποία θέλει οπωσδήποτε δερμάτινο σαλόνι και κλιματισμό. Επιπλέον βλεποντας τον εξοπλισμό του NISEKO ενθουσιάστηκε.

Τα δερμάτινα καθίσματα τα βάζει η αντιπροσωπεία με 500 Ευρώ. Το κιτ του κλιματισμού μπαίνει εύκολα και χωρίς μελλοντικά προβλήματα;

Ευχαριστώ
Σίμωνας

haris_nc:
Αν και ειχα Base δε θα σου το προτεινα αφου εχει μικρη διαφορα τωρα πια στα χρηματα,εγω οταν το πηρα ειχε 6000 ευρω διαφορα απο το mid,

αλλα αν δεν τα εχεις το base ειναι μια πολυ καλη επιλογη παιρνεις και οποια ζαντα θελεις παιρνεις και απο το δικο μου το a/c και εισαι μια χαρα.

Παντως Σιμωνα ειναι καθαρα θεμα χρηματων,οποτε αν θελεις πες μας ποσα χρημαρα διαθετεις μηπως βοηθησουμε παραπανω. :exaclty:

simonas:
Ενα μεγάλο ποσοστό πληρωμής θα γίνει με χρηματοδότηση οπότε αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι.

Μεταξύ όμως του Mid της αντιπροσωπείας στα 20800+500 δερματινα καθίσματα και του NISEKO στα 21990 προτιμώ προφανώς το NISEKO. Απλώς μη γνωρίζοντας τον παραεισαγωγέα παρά μόνο από εσάς και όντας μακριά θα πρέπει να πάω να του κάνω μια επίσκεψη την επόμενη βδομάδα.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια

Σίμωνας

Trelos7:
Χτες παρείγγηλα το νεο μου mx5 NC 2.0 mid σε τιμή 24.630, οπότε η έκπτωση ισχύει ακόμα.

Και άυριο αποχεραιτώ το NB μου..  :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version