!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (198/299) > >>

XrhstosZ:

--- Quote from: gianic on December 03, 2009, 04:51:53 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on December 03, 2009, 03:21:28 PM ---ασχετο παντελως.. τι ειναι το clock spring στο τιμονι κατω απο τον αεροσακο?
πηρα απο το ebay εναν αεροσακο (67p κλεφτες ελληνες 400ε..........) και μου εστειλε και αυτο μαζι

σορρυ για τις τεραστιες φωτο δεν ξερω να τις αλλαξω :)

VasmaV edit
fixed the photos :)

--- End quote ---

Και το κομματι που εχει σκιστει στο τιμονι πως θα το φτιαξεις; Νομιζω οτι παει πακετο το εξω με το μεσα.

--- End quote ---

ναι ρε πηρα και το απεξω που λες το "τριγωνο" απλα ρωταω τι ειναι αυτο το clock spring γιατι μου το στειλε μαζι ο αλλος και δεν εχω ιδεα τι ειναι :)

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on December 03, 2009, 07:15:26 PM ---
--- Quote from: xenos on December 03, 2009, 07:03:10 PM ---Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου!  :nono: (αλλά μπορείς ανά πάσα στιγμή να περάσεις από εκεί να το δεις για να σου φύγουν οι ιδέες  :-\ )

--- End quote ---

Κοίταξε να δεις δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου, γιατί πολύ απλά δεν έχεις καθόλου καλό γούστο!!! :P

Αυτό κρίνουμε από το χρώμα του αυτοκινήτου σου, την αεροτομή που έχεις βάλει και πάνω από 'λα, από το χρώμα που θες να βάψεις τις ζάντες........

--- End quote ---

Γρύλο θέλεις, ε?  :nono: :o

leonidas11b:

--- Quote from: xenos on December 03, 2009, 07:57:39 PM ---Γρύλο θέλεις, ε?  :nono: :o

--- End quote ---

:P

nmwisima:

--- Quote from: XrhstosZ on December 03, 2009, 07:52:55 PM ---
--- Quote from: gianic on December 03, 2009, 04:51:53 PM ---
--- Quote from: XrhstosZ on December 03, 2009, 03:21:28 PM ---ασχετο παντελως.. τι ειναι το clock spring στο τιμονι κατω απο τον αεροσακο?
--- End quote ---
Και το κομματι που εχει σκιστει στο τιμονι πως θα το φτιαξεις; Νομιζω οτι παει πακετο το εξω με το μεσα.
--- End quote ---
ναι ρε πηρα και το απεξω που λες το "τριγωνο" απλα ρωταω τι ειναι αυτο το clock spring γιατι μου το στειλε μαζι ο αλλος και δεν εχω ιδεα τι ειναι
--- End quote ---

Το τιμόνι που πήρε, αφαιρέθηκε από αυτοκίνητο, δεν είχε ανοίξει δηλαδή ο αερόσακος.
Αυτό μπαίνει πίσω από το τιμόνι θα βάλεις αυτό αν δεν ταιριάζει το δικό σου.

XrhstosZ:
το δικο μου δεν ειχε κατι ετσι οπως το ειδα.. :) καλα οταν παω αθηνα να φτιαξω το εγκεφαλακι θα το κοιταξω καλυτερα τωρα αφου φτριαχτηκε αισθητικα καλα ειμαι !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version