!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (197/299) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: spoumi on December 03, 2009, 02:16:05 PM ---
--- Quote from: gr8 on December 03, 2009, 02:15:11 PM ---
--- Quote from: spoumi on December 03, 2009, 12:38:54 PM ---ωραίο το carbon καπώ στο κόκκινο αμάξι
θα μου άρεσε πολύ αλλά δεν έχει νόημα όταν έχουμε ήδη ελαφρύ καπώ :-/

--- End quote ---

βάλε αυτοκόλλητο  :P

--- End quote ---

το σκέφτηκα αλλά πρέπει να είναι μαλακία :P

--- End quote ---

Σπύρο είχα πάει την Δευτέρα στην 3Μ και είχε ένα τουτού(ΑΤΟΣ :yeah:) με κάρμπον καπό!
Παρόλο που δεν ταίριαζε καθόλου με το αυτοκίνητο, σαν αυτοκόλλητο είναι πολύ κάλο και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι fake. :o

Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου π.μ. να τους ρωτήσω και άμα μαζευτείτε αρκετοί θα κάνει σίγουρα καλή έκπτωση! :good:

gianic:

--- Quote from: XrhstosZ on December 03, 2009, 03:21:28 PM ---ασχετο παντελως.. τι ειναι το clock spring στο τιμονι κατω απο τον αεροσακο?
πηρα απο το ebay εναν αεροσακο (67p κλεφτες ελληνες 400ε..........) και μου εστειλε και αυτο μαζι

σορρυ για τις τεραστιες φωτο δεν ξερω να τις αλλαξω :)

VasmaV edit
fixed the photos :)

--- End quote ---

Και το κομματι που εχει σκιστει στο τιμονι πως θα το φτιαξεις; Νομιζω οτι παει πακετο το εξω με το μεσα.

spoumi:

--- Quote from: leonidas11b on December 03, 2009, 03:22:20 PM ---
--- Quote from: spoumi on December 03, 2009, 02:16:05 PM ---
--- Quote from: gr8 on December 03, 2009, 02:15:11 PM ---
--- Quote from: spoumi on December 03, 2009, 12:38:54 PM ---ωραίο το carbon καπώ στο κόκκινο αμάξι
θα μου άρεσε πολύ αλλά δεν έχει νόημα όταν έχουμε ήδη ελαφρύ καπώ :-/

--- End quote ---

βάλε αυτοκόλλητο  :P

--- End quote ---

το σκέφτηκα αλλά πρέπει να είναι μαλακία :P

--- End quote ---

Σπύρο είχα πάει την Δευτέρα στην 3Μ και είχε ένα τουτού(ΑΤΟΣ :yeah:) με κάρμπον καπό!
Παρόλο που δεν ταίριαζε καθόλου με το αυτοκίνητο, σαν αυτοκόλλητο είναι πολύ κάλο και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι fake. :o

Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου π.μ. να τους ρωτήσω και άμα μαζευτείτε αρκετοί θα κάνει σίγουρα καλή έκπτωση! :good:

--- End quote ---

Σ'ευχαριστώ Λεωνίδα!Αν είναι θα σου πω αν και δν νομίζω να κάνω κάτι τέτοιο.Όχι ακόμα τουλάχιστον :P

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on December 03, 2009, 03:22:20 PM ---Σπύρο είχα πάει την Δευτέρα στην 3Μ και είχε ένα τουτού(ΑΤΟΣ :yeah:) με κάρμπον καπό!
Παρόλο που δεν ταίριαζε καθόλου με το αυτοκίνητο, σαν αυτοκόλλητο είναι πολύ κάλο και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι fake. :

--- End quote ---

Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου!  :nono: (αλλά μπορείς ανά πάσα στιγμή να περάσεις από εκεί να το δεις για να σου φύγουν οι ιδέες  :-\ )

leonidas11b:

--- Quote from: xenos on December 03, 2009, 06:58:39 PM ---Και κλάμα ο λεώ κ ο nick!!!

--- End quote ---

Ναι ρε κάναμε τόση προετοιμασία και τώρα μείναμε...............
Να 'ναι καλά η ''Αγ.Μαρίνα'' μεγάλη η χάρη της. :P

--- Quote from: xenos on December 03, 2009, 07:03:10 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on December 03, 2009, 03:22:20 PM ---Σπύρο είχα πάει την Δευτέρα στην 3Μ και είχε ένα τουτού(ΑΤΟΣ :yeah:) με κάρμπον καπό!
Παρόλο που δεν ταίριαζε καθόλου με το αυτοκίνητο, σαν αυτοκόλλητο είναι πολύ κάλο και δεν καταλαβαίνεις ότι είναι fake. :

--- End quote ---

Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου!  :nono: (αλλά μπορείς ανά πάσα στιγμή να περάσεις από εκεί να το δεις για να σου φύγουν οι ιδέες  :-\ )

--- End quote ---

Κοίταξε να δεις δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου, γιατί πολύ απλά δεν έχεις καθόλου καλό γούστο!!! :P

Αυτό κρίνουμε από το χρώμα του αυτοκινήτου σου, την αεροτομή που έχεις βάλει και πάνω από 'λα, από το χρώμα που θες να βάψεις τις ζάντες........

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version