!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
xenos:
--- Quote from: option-D on November 29, 2009, 08:42:51 PM ---Όλα καίγονται.. Είναι τόσο μικρή η διαφορά που δεν σε νοιάζει..
Πιοο πολύ σε ενδιαφέρει όμως το φάρδος παρά το προφίλ..
Με φαρδύ ελαστικό έχεις μεγαλύτερο grip και σε αδύναμο αμάξι φαίνεται πολύ..
Εγώ όταν πήρα το αμάξι μου φορούσε τελειωμένα 205/45/16 και δεν γύρναγε με τίποτα..
Μέσα σε μια βδομάδα του έβαλα 195/45/16 (με περισσότερο ψωμί κι όλας) και βρήκα την ντριφτο-υγειά μου..
--- End quote ---
Ο φίλος λέει πως κρατάνε ακόμα καλά, Μήπως να τα πάρω για να τα βάλω μπροστά? (που δεν πολυπατάνε τα κωλοαντβάν) :nono:
option-D:
Πάρε τα και φόρα τα για καθημερινά..
Τα advan θα πάνε για κάψιμο..
spoumi:
--- Quote from: option-D on November 29, 2009, 10:45:27 PM ---Πάρε τα και φόρα τα για καθημερινά..
Τα advan θα πάνε για κάψιμο..
--- End quote ---
και αντέχουν πολύ κάψιμο ;)
option-D:
--- Quote from: jSkyline on November 29, 2009, 08:48:26 PM ---
--- Quote from: Dj darios on November 29, 2009, 08:45:00 PM ---Ειναι στο δρομο για Σουνιο! Ειδα ενα κοκκινο ΜΚ1 με μια μεγαλη αεροτομη οπως πηγαινα,αλλα δεν πετυχα δυστηχως.
--- End quote ---
To ειδα και εγω πριν στριψω για Σαρωνιδα !!! Αρα βρισκομασταν στα ιδια μερη τις ιδιες ωρες ;)
--- End quote ---
Αυτόν τον έχω πετύχει μια φορά στο Γαλάτσι κι υπάρχει άλλο ένα κόκκινο με απλώστρα, αυτοκόλλητα καρώ σημαίες παντού, φωτιές στο πλάι και προφυλακτήρες μέχρι το έδαφος.. Πολύ μεγάλη επιτυχία...
jSkyline:
Αλλος ειναι αυτος...Το σημερινο δεν ειχε αυτοκολλητα !!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version