!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
GENERAL:
--- Quote from: george 1323 on November 25, 2009, 02:30:54 PM ---
--- Quote from: dimsabas on November 25, 2009, 02:27:19 PM ---Αν κάποιος ήθελε να αποκτήσει την Zonda Cinque, ατύχησε γιατί εξαντλήθηκε! :hilarious:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/242770/pagani_zonda_cinque.html
--- End quote ---
οχι ρε γαμωτο δεν προλαβα... :hilarious:κ τι κανω τωρα? :????:ασε θα πηγαινω με το λεοφορειο στην δουλεια... :zalistika:
--- End quote ---
Λεωφορειο...???? Χμμμμ...!!! Δωσε μου διευθυνση ωστε να χαραξουμε νεα διαδρομη!!! Αντε να δω τι αλλο θα κανουμε!!! :hello: :hello: :hello:
ΥΓ. Γιωργο αληθεια ποτε θα μας πας και εμας καμια βολτουλα??? Βλεπεις δεν ξεχνω οτι μου το υποσχεθηκες!!! :finger: :finger: :finger:
bobbylouk:
αμα κανονισετε να ερθετε προς λουτρακι στα μερη μου εχω μιατοδιαδρομη καλη εδω..... ο συνοδηγος κανει εμετο απ τις στροφες κτλ.... :good:
Ξάδελφος:
Κι εγω ειχα το προηγουμενο ,για ενα μηνα...(ενος θειου) και βολταριζα μηπως με ψησει και το παρω(αγορασε ενα CX7 εκεινοςς...πολυ καλο αμαξι το 3αρι .. οσο για την αναρτηση..δουλευει οπως πρεπει κι ας δειχνει μαλακη.πολυ γρηγορο και πολυ διακριτικο,ξεβρακωσα κοσμο και κοσμακι στην Αττικη οδο κατι πρωινα και κατι σαβ/κα στο μαραθωνα...στο συγκεκριμενο αμαξι τ οτι ειναι πενταπορτο το βλεπω ως θετικο. οπως εχει γινει ομως η κατασταση με τα σηματα τελων...αν και το λιγουρευομουν ,δυστυχως δε με βλεπω να το περνω..
Kotsovolos:
--- Quote ---οπως εχει γινει ομως η κατασταση με τα σηματα τελων...αν και το λιγουρευομουν ,δυστυχως δε με βλεπω να το περνω..
--- End quote ---
οντως για την ελλαδα ειναι απαγορευτικο οτιδηποτε πανω απο 2λιτρο...γι'αυτο και δεν εχει περπατησει πολυ
Ξάδελφος:
φορολογικα ειναι στην κλιμακα του διλιτρου,για κατι ψιλα δεν αλλαζει κλιμακα.αλλα και παλι μου πεφτει βαρυ.το σκεφτομαι.μου το πουλα ο θειος που μου πουλησε και το μιατα πριν χροοοονια.δε θελω να διωξω το μιατα και μου πεφτουν βαρια στο συνολο τελη και ασφαλειες
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version