!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
option-D:
--- Quote from: jSkyline on November 23, 2009, 09:48:56 AM ---Και μην ξεχασω να αναφερω οτι πλησιαζοντας στο σπιτι μου πετυχα ενα μπλε ΝΒ που θελει να γινει FL, με λευκες ζαντες και πολλα αυτοκολλητα, του αναβα φωτα, τον πηγαινα προφυλακτηρα αλλα αυτος...ουτε γεια δεν ελεγε :P
--- End quote ---
Ρε, βλέπω ένα πριμέρα να μου κολλάει προφυλακτήρες, να μου παίζει φώτα απο πίσω, να πασχίζει να με περάσει απο το πλάι και λέω "δεν θα τον αφήσω τον π00στη, να σκάσει" κι άλλα καντήλια ακατάλληλα γιατι είναι και πρωί.. Γενικά τέτοιου είδους συμπεριφορές στο δρόμο μόνο κακό κάνουν.. Εννοείται οτι ο Γιάννης το έκανε για να με τσιγκλίσει αλλά σε άλλη περίπτωση θα παιζόταν μάλλον τσαμπουκάς αν το έκανε για πολλή ώρα..
jSkyline:
--- Quote from: option-D on November 23, 2009, 02:20:26 PM ---
--- Quote from: jSkyline on November 23, 2009, 09:48:56 AM ---Και μην ξεχασω να αναφερω οτι πλησιαζοντας στο σπιτι μου πετυχα ενα μπλε ΝΒ που θελει να γινει FL, με λευκες ζαντες και πολλα αυτοκολλητα, του αναβα φωτα, τον πηγαινα προφυλακτηρα αλλα αυτος...ουτε γεια δεν ελεγε :P
--- End quote ---
Ρε, βλέπω ένα πριμέρα να μου κολλάει προφυλακτήρες, να μου παίζει φώτα απο πίσω, να πασχίζει να με περάσει απο το πλάι και λέω "δεν θα τον αφήσω τον π00στη, να σκάσει" κι άλλα καντήλια ακατάλληλα γιατι είναι και πρωί.. Γενικά τέτοιου είδους συμπεριφορές στο δρόμο μόνο κακό κάνουν.. Εννοείται οτι ο Γιάννης το έκανε για να με τσιγκλίσει αλλά σε άλλη περίπτωση θα παιζόταν μάλλον τσαμπουκάς αν το έκανε για πολλή ώρα..
--- End quote ---
Να σε χαιρετησω ηθελα αλλα εσυ δεν καταλαβαινες τιποτα :P Ηρθα και στο πλαι και σου κορναρα αλλα εσυ κοιτουσες πως να αποφυγεις τις λακουβες !!!
nmwisima:
--- Quote from: option-D on November 23, 2009, 02:20:26 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Ο γνωστός παρορμητικός Μάνος... :finger:
option-D:
http://www.facebook.com/notifications.php#/topic.php?topic=9164&post=43743&uid=39653921885#post43743
Spyrosmx:
Ελα να μαζευομαστε...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version