!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Liakos:
--- Quote from: xenos on October 10, 2009, 10:45:33 PM ---
--- Quote from: Liakos on October 10, 2009, 10:39:25 PM ---Πειτε κ ποσα θελετε να ερθετε να ριξετε κ ενα νερο στο δικο μου...Καφε εχει γινει... :-[
Πιεστικο εχω,σαμπουαν εχω,χωρο εχω,πανια/σφουγγαρια εχω...ορεξη ΔΕΝ εχω... :P
--- End quote ---
απο ποτε ειναι απλυτο ρε συ?
αστα, πρεπει να παρω κ ενα κερακι (του Κυριου δεηθοοοοοοομμμμμμμμεεεεεεεεεεεννννννννννν) :tease:
--- End quote ---
Aστειο....ουτε καν θυμαμαι... :P
george 1323:
--- Quote from: vagmann on October 10, 2009, 11:13:13 AM ---
--- Quote from: nmwisima on October 10, 2009, 10:49:21 AM ---Ρε Λιάκο, δεν μπορείς να το αλλάξεις?
Καλό είναι σαν εμπειρία, αλλά ένας έξυπνος άνθρωπος σαν εσένα θα νιώσει περίεργα εκεί...
--- End quote ---
Ειναι καλη εμπειρια οταν κανεις καριερα σαν μπαρμαν ή νυκτοθυρωρος (πορτιερης),μπρατσαρας σε γυμναστηριο,αντε να εισαι στρατοκαυλος λεμε...κατα τα αλλα ειναι παντελως αχρηστη εμπειρια...
--- End quote ---
Εισαι πολυ λαθος σε αυτο,εγω υπηρετησα αλεξιπτωτα κ σε πληροφορω ειναι εμπειρια που θα την ξεχασεις μολις πεθανεις,συν οτι εκεινη την εποχη-1996-πληρωθηκα κ 1.000.000 δραχμες φυσικα.Το να τα ξυνεις ομως δεν το λες κ εμπειρια... :police:
xenos:
πλεον για νσα πας αλεξιπτωτα θελεις τρελο μεσον. καταλαβες ε?
ρε πουστη μου χθες δεν ειχε στεγνωσει η κουκουλα κ δεν μπορουσα να βαλω την αλλη κουκοθλα. σημερα που κατεβηκα ειχε ανεβει μια κωλογατα κ εκανε βολτες. τα νευρα μου... >:a
nmwisima:
Πολύ ευχάριστη έκπληξη, εχτές το βράδυ στη Ν.Σμύρνη πάω στο αυτοκίνητο για βλέπω ένα
εντυπο του MyMX5, με υπογραφή από πίσω του Theo!
Με έκανε και χαμογέλασα ευχαριστημένος. :)
Theo:
χαχαχα!ημουν παρκαρισμενος ακριβως απεναντι σου :P. Εν το μεταξυ οταν παρκαρα δεν ησουν εκει και μετα απο 20 λεπτα που γυρισα ειχες παρκαρει:police:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version